Hilang akal ko apo?

Aku dgn Cg Fly hilang akal hari ini.Kami pegi beli Nikon D90(read:body sahaja-lens Tamron dah ada )..sebenarnye memang dah ada dlm wish list (baca sini)cuma tak sangka dapat beli secepat ini…..itu yang balik2 rumah je aku tny Cg Fly, “bang, kita ni dah hilang akal ke ape?main beli je!!!”..hehehe..ok lah, aku nak pi belek2 D90 nih!

*D60 ape cite?jual?no!no!no kami tak jual..pakai juga D60 tu :)…

Second wishlist: Wide angle lens pulak hehehehe….

10 Comments

  1. Faheem Jr said,

    May 22, 2010 at 10:26 am

    salam cat…wah..makin canggih la lepas ni kan..tahniah…komen yang comment luv tu hanya wp self hosted je boleh pakai..kalau blogspot kena install disqus comment baru boleh install comment luv tu tapi disqus ni loding lambat..kdg2 dah habis baca entri pun tak siap loding lagi..hihihi..(kelebihan pasang comment luv ni..google boleh baca semua komen2 tu..secara tak langsung url kita boleh terindex di google..best tau)yang cikmin tunjuk kt blog tu komen biasa cuma mudah bagi owner nak reply je,tapi still menarik..nanti cikmin buat tutorial..

  2. CatlinaFly said,

    May 22, 2010 at 10:35 am

    okeh cikmin, yang tu pun dah cun!sy tunggu!😉

  3. mummyseri said,

    May 22, 2010 at 12:06 pm

    Catlina..kalo rajin jwb tag kite ye:)msti smngat ni hihihi sbb da ada D90 ni🙂

  4. Nadiah Sidek said,

    May 22, 2010 at 1:12 pm

    bestnya! nak jugak :p

  5. mama zharfan said,

    May 22, 2010 at 3:23 pm

    bestnya…me harap dpt beli/memiliki my own DSLR one day…tak tau lah bile :p

  6. CatlinaFly said,

    May 22, 2010 at 3:44 pm

    seri: tag?errr…aaa…uuu..tungguuu hihihi🙂

  7. CatlinaFly said,

    May 22, 2010 at 3:46 pm

    nadiah: hehehee….jom jom jom nanti balik mesia kitaouting same2!

  8. May 22, 2010 at 7:35 pm

    cat u pakai D60 ek ?ingt memang pakai D90,tgk gambar mcm hasil D90!saya pun teringin nk beli tp tgu blik msiala,sini body D90 mhl!

  9. CatlinaFly said,

    May 23, 2010 at 1:41 am

    kak ct: ha ah..memang sy dan husband guna d60 dan masuk 3 tahun pakai d60.Memang dah lama nak beli second camera tapi belum ada rezeki dan keperluan kak🙂..skrg dah ada sorg satu senang sikit sebab kadang2 kami ebrdua classh nak guna🙂

  10. May 26, 2010 at 9:54 am

    samo lah kito..tibo2 hubby angkut d90 beserta lens 50mm lagi huuhhu d60 tu pakso adik untuk beli dr kami ehehehheh


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: