Dayana the ballerina


Dayana?Sape lak nama Dayana ni?hehehe tu nama E-ein lah…Nama penuh Nur Dayana Insyirah..Kalau gi berurusan kat klinik @ hospital, org akan sebut Nur Dayana.Kadang2 aku siap lupa lagi Nur Dayana adalah E-ein, sebab dok panggil E-ein jek.Nanti E-ein jadi macam mama, kat rumah famili panggil Lina, kawan2 sekolah dulu panggil Maiza, tempat keje skrg panggil Dr. Mai, nama online Catlina!huhuhu krisis nama betullah hehehe….

Ini ialah tutu utk props fotografi KedaiGambarKami akan datang..E-ein rasmikan dulu eh..hehehe…gambar ni diambik dua hari lepas..
muka budak baik

muka budak-yang-kena-umpan-dgn-botol-air-mineral-baru-dia-nak-duduk-diam

muka budak nakal

muka budak hepi

muka budak yang bertambah nakal & ada gigi kapak yang tajam!!

Later on bila dah beli kasut yang muat kaki E-ein(susah tul cari kasut/selipar yg tak longgar), kita amik gmbr atas rumput ye shayangggg…..Oh ya..E-ein nakalnye Ya Rabbi sekarang!!!Semput aku duk kejar dia sejak ada kaki ni..kalau gi shopping mall, eksyen, nak jalan sendiri.Takmo dukung, tak mo duk dlm troli sgt dah.Isnin dan Selasa ni aku kat Putrajaya, so malam tadi dah hantar E-ein umah tokmak dia.E-ein jangan nakal2 tau..syian tok mak nanti….will miss you like hell..oppss..

The tutus…

24 Comments

  1. kakchik said,

    May 23, 2010 at 1:58 pm

    cutenya e-ein pakai tutu. mesti ramai mak ayah yg nak ambil gambar anak2 pakai tutu, ala-ala ballerina kan…p/s: byk sgt nama pendek tu, tu yg krisis tu hehe.

  2. Jue said,

    May 23, 2010 at 1:59 pm

    anak aku x leh pakai ni.. hikhikk

  3. CatlinaFly said,

    May 23, 2010 at 2:03 pm

    kak chik:amin…ala kak chik kami ni baru2 start bab photo shoot ni..sebelum ni byk bab design..:)

  4. CatlinaFly said,

    May 23, 2010 at 2:04 pm

    jue: kalau alden dgn adreal pakai, ape salahnye hihi..ko nak pakai pon boleh..tergoda donny nanti wahaha

  5. Sitisifir10 said,

    May 23, 2010 at 4:05 pm

    aritu jadi krisis name jugak sekejap tp skang satu dunia dah tau nama ai…huhuhu…takde la staff saya pelik bila org call nk panggil sitisifir😛

  6. rynas said,

    May 23, 2010 at 6:00 pm

    wah banyaknya skirt ballerina dia

  7. Nadiah Sidek said,

    May 23, 2010 at 11:47 pm

    cantiknya tutu tu

  8. Mummy Dasy said,

    May 24, 2010 at 12:12 am

    tutu smpi 3… mesti comel E-ein photo shoot..

  9. SYANI said,

    May 24, 2010 at 12:19 am

    cutenya E-Ein dengan tutu.. Anak aku tak leh la pakai benda alah tu.. habis dilucutnya…

  10. Diamilikku said,

    May 24, 2010 at 12:24 am

    comel lahh tutu nih…duk plan lama dah nak bwk budak2 gi amik gambar kat studio..tapi alesha tak pandai sneyum…huhuhuhu

  11. CatlinaFly said,

    May 24, 2010 at 12:46 am

    sitisifir: hehehe🙂 tulah..kadang2 ade kawan dtg pejabat, cari lina, tapi org tak kenal muhehehe..

  12. CatlinaFly said,

    May 24, 2010 at 12:46 am

    rynas: hehehe ni bukan E-ein punye sepenuhnye..buat props ni🙂

  13. CatlinaFly said,

    May 24, 2010 at 12:47 am

    nadiah: ha ah cantik kan?itu yg beli sampai 3 tu!

  14. CatlinaFly said,

    May 24, 2010 at 12:47 am

    mummy dasy:🙂 utk anak2 org yg photoshoot dgn sy gak ni..

  15. CatlinaFly said,

    May 24, 2010 at 12:48 am

    syani; ha..tulah masa mula2 pakai, E-ein mcm tak nak, tapi bila bg main botol air mineral tu, terus dia lupa dia pakai tutu

  16. CatlinaFly said,

    May 24, 2010 at 12:48 am

    su: jom, ke kluang! hehehe

  17. May 24, 2010 at 2:33 am

    kuitnye..tak sabar nak ade anak girl..eheheh

  18. ezan said,

    May 24, 2010 at 2:40 am

    bestnya photoshoot pakai tutu… nak jugak!!!!

  19. CatlinaFly said,

    May 24, 2010 at 2:43 am

    ezan: mai la sini hehehe

  20. CatlinaFly said,

    May 24, 2010 at 2:43 am

    rose: hehehe..:) jom je pakaikan kat rafiq ekekeke

  21. May 24, 2010 at 3:00 am

    omg..comelnya dia!!i wish my ecah will wear this (as she so refused to wear skirt)..siap sebut nanak (taknak)

  22. CatlinaFly said,

    May 24, 2010 at 3:05 am

    maria: hehehe kalau tutu dia mesti nak punye, santekkk santekkk!🙂

  23. Miss Q said,

    May 24, 2010 at 5:27 am

    Alahaiii.. best nye E-Ein da berjalan!!!!

  24. CatlinaFly said,

    May 25, 2010 at 1:48 pm

    qas: ala qas, qz pon dah berjalan kan?..tunggu sikit masa lagi nak kasi berani tu😉


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: