Menerima kekalahan….

Aku sampai rumah kul 7 petang tadi….dari Putrajaya.Kenapa aku gi sane?Sebab aku dan kumpulan aku dari tempat keje ni pergi bertanding di Konvensyen Kumpulan Inovatif dan Kreatif(KIK).Kami dapat tempat ke4 dari empat kumpulan yg bertanding….tak dapat tempatlah tu kan.Actually ini kali pertama aku join pertandingan mcm ni.Kalau sape2 keje kerajaan mesti tahu ape tu KIK.Aku harap juga ahli kumpulan aku tak kecewa dgn kekalahan ini,Memang kami berdiskusi dan berlatih bagai nak rak, tapi dah bukan rezeki nak buat macamane..adatlah kalah menang dlm pertandingan kan?

Sebelum bertanding..nampak dak aku?

Berdebar2..dah start wooo..

Close up sket…

That’s the sad part(tapi aku dah ok dah..terima jelah heh)..the happy part is…

1.Jumpa kawan2 classmate masa kat UPM dulu:Anim, Chai Ha, Thevanai, Zue, Kak Eton..sumenye takde blog tapi ada FB…

2.Jumpa my ex-students: gomen ne!sy tak ingat nama korang..sowwiii…

3.Jumpa Alycia kat MOA

4.(Gambar Atas)Jumpa Qastalani(sempat buat facial lagi hehehe-Qas sekarang consultant Mary Kay woooo)

5.Sempat shopping sehelai blouse kat Bazaar kat MOA HQ tu hehehe..tiap2 kali gaji memang ada bazaar kat lobi MOA, meriah!!!

K..nak tido dah..so many things happen today..penatlah…esok nak meeting post mortem KIK lak…harap2 kami dapat baiki kelemahan yg ada hari ni🙂

Good nite!

7 Comments

  1. Izan Ishak said,

    May 25, 2010 at 5:11 pm

    hi cat…xpe2, lain kali cuba lagi ye~

  2. Miss Q said,

    May 25, 2010 at 5:53 pm

    Tadi nampak jugak bazaar tuh. Nak singgah tapi kita pun nak cepat! Ina, thanx tau sudi sedekah muka!

  3. rynas said,

    May 25, 2010 at 7:21 pm

    oh..kalah sekali tak semesti kalah selamanya. oh sudah nampak muka Cat…hehheheh

  4. Ummi Aisyah said,

    May 25, 2010 at 11:56 pm

    kalah tak semestinya tak bagus kan??nway..boleh try lagi next year

  5. May 26, 2010 at 2:21 am

    its ok cat..bile pernah rase kalah ni sure for the next kite akan buat lebih baik..kan?

  6. aiDieNa said,

    May 26, 2010 at 5:05 am

    Hero kalah dulu menang kemudian..hehehe

  7. Diamilikku said,

    May 26, 2010 at 6:19 am

    kekalahan mengajar kita untuk menjadi lebih baik….first timer kan … tak de experience lagi…nanti2 sure boleh menang punya


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: