Net Bread @ Roti Jala hehehe..

Sebenarnya, dari malam tadi aku duk berkira2 nak gi cari resepi roti jala kat internet.Alih2, masa amik E-ein petang tadi, pengasuh @Kak Yah bagi roti jala ni…Mcm tau2 pulak..hehe.Rezeki..rezeki.So kensel la nak buat..next time la ye aku belajo cara nak wat roti jala ek? Sekian..burrppp(alhamdulillah!hihi!)

7 Comments

  1. rynas said,

    May 27, 2010 at 9:52 pm

    alhamdulillah rezeki. sangat suka makan roti jala..tapi tk pandai buat da…

  2. May 28, 2010 at 12:43 am

    hahahahha. suka makan net bread gak😛

  3. Emy Omar said,

    May 28, 2010 at 3:19 am

    rezeki tu..nak jugak

  4. FazidElias said,

    May 28, 2010 at 3:44 am

    cat..kat blog saya ada resepi roti jala..senang gak nak buat..cuba laa

  5. Izan Ishak said,

    May 28, 2010 at 4:21 am

    sedapnya roti jala. tp sekali je buat…xberjala2 pun…hmmm…

  6. chugie said,

    May 28, 2010 at 5:16 pm

    memang rezeki betul ye cat..sedap nampak kari tu..

  7. QasehAiris said,

    May 31, 2010 at 2:42 am

    yummy…bestnye roti jala…cat cepat kluarkan resipi roti jala, blh i sm2 blaja..hehe…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: