Bila E-ein jalan-jalan

Pagi tadi, trykan another tutu to E-ein.Longgar sikit,sampai londeh2 tutu tu sebab laju sgt budak ni berjalan!

Terkedek2 itik gembo gembo..tutu dah londeh di hadapan ittewwww…takpelah, janji dah takde jatuh2...(hmm..kena order lagi tutu saiz E-ein ni..hehehe)
Pemandangan yg menyakitkan mata aku…biasanye depan umah hijauuuu je…rumput depan rumah diracun!Tak eco-friendly langsung!Aku dah ckp kat mereka yg terlibat soh potong, dia pi racun pulak aih…nak keje senang lah tu!

Yang ni pulak, masa kami kat Kluang Mall petang tadi, tgklah gelagat E-ein, kadang2 sampai tak terkejar dah..kat rumah pun, mcm nilah dia, mana nak duduk diam satu tempat dah, kita ke dapur dia nak ikut, ke bilik air pon nak itutttt!!!šŸ™‚

Oh ya..dah jumpa kasut yang E-ein muat ngam-ngam semalam..beli dua terus!hihi..yang putih pink dan biru kat dlm gmbr n video ni…

12 Comments

  1. Wan Anie said,

    May 28, 2010 at 3:43 pm

    comeynyer tutu tu….kak aisyah nak pinjam boleh?šŸ˜€

  2. rynas said,

    May 28, 2010 at 5:13 pm

    ehh mana beli tutu tu comei…

  3. chugie said,

    May 28, 2010 at 5:15 pm

    comelnye tutu tu cat.. mane cat beli tu.. like belle punye je tu kan??gitu lah nama nye budak dah dapat kaki cat.. x duduk diam dah!

  4. May 28, 2010 at 5:27 pm

    E-ein is so cute in tutu!

  5. dZana said,

    May 28, 2010 at 11:13 pm

    wah dah rehat mama n abah e-ein.. tak yah dukung2.. hihihi..mama n abh tentu bertmbh slim.. coz hari2 main kejar2 dgn e-ein..

  6. Miss Q said,

    May 29, 2010 at 12:15 am

    auntie nak pinjam, boleee

  7. Izan Ishak said,

    May 29, 2010 at 2:36 am

    tak terkejar dah bila e-ein asek jalan ye! bby baru dapat kaki mmg seronok sangat….

  8. Emy Omar said,

    May 29, 2010 at 2:54 am

    Owh..orang baru dapat lesen macam tu la gayanya ye..tak mahu duduk diam.Cute la tutu tu..beli kat mana ye? nak cari juga la untuk Mia kita..

  9. May 29, 2010 at 3:15 am

    Awwwwwwwwwwww so very, very cute lah E-ein in tuu tuu. And yeay dah jumpa kasut for E-ein too! ^____^

  10. ima-life said,

    May 29, 2010 at 3:48 am

    sukanya..tengok so cute!!!

  11. Ummi Ummair said,

    May 30, 2010 at 6:56 am

    So cute la E-ein..bila boleh jumpa dengan Ummair ni?

  12. June 2, 2010 at 4:03 am

    comelnya tutu e-ein..auntie nk pinjam, nk bagi anak auntie pakai kejap, bleh? hehe..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: