Mek sibuk …

Tgk ni masa photoshoot dgn famili Laila Sabtu lepas, ade seorang mek sibuk yang namanye dirahsiakan…

Sibuk-sibuk…tgk background kan ada org tgh berposing tu E-ein…hehehe
Sibuk-sibuk-sibuk..aiseh payung E-ein tak leh tutuplah mama!
Ni pulak gelagat si photographer (abah mek sibuk tadi)dan papa kepada model hehehe..


Ni gambar mama mek sibuk masa makan-makan kat Kluang Rail Coffee lepas photoshoot …mek sibuk tu tgh badmood sebab kepenatan, tak dapat main buaian dan juga ada sikit2 mengantuk.

Masing2 tinggalkan DSLR dalam kete masa ni..hp juga berguna! :)hehe..

To Laila: thanks ye sudi datang walaupun awal pagi!🙂 Lagi gambar kat sini ye?

Sekian..

8 Comments

  1. Izan Ishak said,

    May 31, 2010 at 11:09 pm

    mek kecik yg dah pandai nak tolong mama smpai kepenatan ye!

  2. Diamilikku said,

    June 1, 2010 at 12:35 am

    mek sibuk tu lah pengarang jantung mamanya kannnn

  3. CatlinaFly said,

    June 1, 2010 at 12:39 am

    izan: hehehe very the kecoh tau mek sibuk ni..tapi buat org gewam tgk perangai dia ni

  4. CatlinaFly said,

    June 1, 2010 at 12:40 am

    su: butul butul butul…:) next time, tak leh bwk e-ein ah..dia penat…tguu besya sikit lagi baru leh abwak semula🙂 leh tlg agah2 anak2 client yang tak mo senyum hhee

  5. June 1, 2010 at 1:47 am

    cutenye mek sebuk tungan payung biru lagi tuhehehe

  6. June 1, 2010 at 2:52 am

    bestnyer…tantek gambo2 semua…sibuk anak dara tu ek

  7. ICA said,

    June 1, 2010 at 6:07 am

    Si kecik tu nak sibuk-sibuk sebab nanti bila dia besar nak jadi professional photog coz it runs in her family….:))

  8. chugie said,

    June 1, 2010 at 8:38 am

    bz bebenar mek tu ye..best nye tengok orang berphotoshoot ni tau.. bila lah den nak berfotoshooot ek?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: