Bersediakah aku melepaskanmu?(ceh jiwang !hahaha)

On your mark..ready…go!!!
Ok steadyyyy..steadeyyyyyy!

Maksud aku dgn tajuk di atas, bersediakah aku nak lepaskan E-ein jalan sorang2?Sejak dia pandai jalan aku dan Cg Fly selalu jadi superman.Laju je menjunam dan terjun tiruk kes nak tangkap E-ein yang nak tersadung .E-ein ni jenis jalan bersepah dan bersimpang siur..jalan ke depan, mata pandang lain, atau jalan ke kiri kanan, mata pandang depan..aiyohhhh!!Pernah juga aku terjatuh gara2 nak sambut dia, calar gak ah lutut.Tapi better me lah than E-ein kan?Tapi kalau dia terjatuh(terduduk/jatuh melutut),aku tgk muka dia bersahaja je..eh tak sakit ke?Ke dia tahan sakit?
Fuh!Tangkal bukak pintu, budak nakal memang begitu! ~ ini jampi tok bah E-ein kalau E-ein mengadu sakit tgn (tempat luka yg dah baik tu).Agaknye budak nakal ni memang tahan sakit kot.Pernah gak tgk dia terhantuk kat dinding atau kerusi(tak kuat) tapi dia gosok2 sendiri kepala dia hehehe!

Oppss…dah kena tangkap semula

8 Comments

  1. fika79 said,

    June 1, 2010 at 2:00 pm

    🙂 my mom pulak-tukul tangkal balik pintu, budak nakal memang begitu..huhu

  2. Izan Ishak said,

    June 1, 2010 at 2:02 pm

    hi catlina… budak kecik baru dpt kaki mmg cam tu.. mana tau sakit…dia rilek je kalau jatuh atau terhantuk apa2… kita yg risau kn!

  3. Miss Q said,

    June 1, 2010 at 3:24 pm

    same! QZ sakit pun atok nyanyi gitu. tp part awl tu x sure sbb bunyi mcm pjg lg. part "budak nakal memang begitu" mmg dh sure!E-ein kan adastokin tebal belang2 mama bg pakai.. jatuh confirm x sakit punyeee

  4. rynas said,

    June 1, 2010 at 4:51 pm

    sonok tgk budak2 baru belajar jalan. tak tahu reti penat ler…

  5. Intan said,

    June 2, 2010 at 3:38 am

    E-ein nak g mana bawak payung merah tu sayang :)Uittt kuat betul ye dia, leh tahan sakit…kalo arissa kena sikit je dah melalak, manjossss😀

  6. June 2, 2010 at 4:04 am

    hehe.. budak baru dpt kaki mmg cenggitu. kita ni yg risau lebih kekadang. hehe..

  7. chugie said,

    June 2, 2010 at 6:48 am

    same lah kite cat.. sy ni dh jadi superwomen dah. sebab asyik nak kejor anak je.

  8. izzatt said,

    June 2, 2010 at 5:03 pm

    Salams.Games Pendidikan Online Islamik Sesuai untuk anak anda KLIK SINI Games Islamik


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: