Intan payung mama

Sekarang ni, kalau aku ajak E-ein jalan-jalan kat luar rumah, lepas pakai kasut je, dia akan capai payung ni.Dah jadi mcm kewajipan lak kat dia hehehe…A few snaps in front of our house semalam…

*oh ya..lately tak sempat nak berkunjung ke rumah kawan2…selain busy dgn rutin dgn E-ein, busy extra sebab dok buat photobook dan editing ni…nanti ku ke rumah anda k?

21 Comments

  1. mummy_ayu said,

    June 2, 2010 at 9:03 am

    tomei sgt e-ein..montel…

  2. ~~@lyci@~~ said,

    June 2, 2010 at 9:11 am

    cat.. siyess lawa payg tu..mana beli..

  3. Ummi Aisyah said,

    June 2, 2010 at 9:21 am

    very cute gurl ngan payungnya

  4. June 2, 2010 at 10:16 am

    Sangat suka gambar e-ein with shiny eyes tuh. Very, very cute!

  5. Izan Ishak said,

    June 2, 2010 at 1:05 pm

    e-ein…gigi dah banyak!!!

  6. azzamoro said,

    June 2, 2010 at 3:51 pm

    cutenyer….:)

  7. June 2, 2010 at 4:55 pm

    alahaii alahaiii.. comelllnyerrrrrrrrrrr!!!!

  8. rynas said,

    June 2, 2010 at 9:25 pm

    comeinye..cat u KL kat maner ekk..mana tahu teringin nak ambil gambo

  9. June 2, 2010 at 10:56 pm

    alahai e-in..comeinya dia!!

  10. indahhouse said,

    June 3, 2010 at 2:48 am

    salam catlina,So cute gambar e-ein tu.🙂

  11. Faheem Jr said,

    June 3, 2010 at 2:58 am

    alamak..nampak lak diapers e-ein..

  12. Shazreen said,

    June 3, 2010 at 5:08 am

    alaaa comelnya, siap berpayung lagi..

  13. June 3, 2010 at 6:26 am

    alo alo alo..comelnya berpayung!

  14. CatlinaFly said,

    June 3, 2010 at 7:23 am

    mummy ayu: tapi tak leh lawan iris!hihihi!

  15. CatlinaFly said,

    June 3, 2010 at 7:23 am

    alycia: kat pagoh..jom kita tuko2 payung ?hehehe berkenan payung rainbow alycia🙂

  16. CatlinaFly said,

    June 3, 2010 at 7:24 am

    ummi aisyah: hehehe..tq tq alhamdulillah..

  17. CatlinaFly said,

    June 3, 2010 at 7:24 am

    shareen: tq🙂 agak susah nak pegunkan moment bersama budak yang ligat nih!

  18. CatlinaFly said,

    June 3, 2010 at 7:24 am

    izan: yang jadi mangsanya, sy dgn abah dia ler,kena gigit!

  19. June 3, 2010 at 8:17 am

    azza & izan: tq🙂

  20. June 3, 2010 at 8:17 am

    rynas: kat kluang..boleh je nak suruh sy dtg kl🙂

  21. June 3, 2010 at 8:18 am

    aiseh lupe log out kedaigambarkami..sowwwii2!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: