Hero..kukagumi ketabahanmu


Gambar milik kakimotong

Ingat tak cerita kucing kat sini?Kucing yang tak ada kaki depan dek dipotong manusia bodoh lagi kejam gara2 kucing tu curi ikan?No wonder lah org boleh buang bayi, dera kanak2.Sebab nya mereka yg macam nilah.Suka menunjuk terrer dan kuat tak kena tempat.Tunjuk berani dan kuat pada yang tak bermaya.

Nama kucing ni Hero.Bagi aku dia memang hero sehero2nya.Sgt tabah, sedangkan dia tak mengerti tentang kekejaman yang berlaku pada dia.I wonder if could he remember the cruelty that happened to him.

*kekejaman berlaku di mana-mana shj, bukan shj di Israel, kat Malaysia pun berlambak.Marilah kita mendoakan mangsa perang, mangsa dera, mangsa bunuh, dan juga haiwan2 yang teraniaya ini.

Tengoklah Hero yang sangat bijak walaupun dia adalah haiwan yang disebut2 orang, tak punya akal.Kalaulah aku dapat jumpa Hero, nak peluk2 Hero ni..Kudos to his owner yang sangat2 menyayangi Hero…

Oh ya, anda boleh memberi sumbangan kat Hero di sini(atau nak bg makanan, permainan atau ape2 je..).Bukan tuan dia yang mintak, ramai pelawat dan kawan2 owner ni sendiri nak derma kat Hero…


NO AKAUN UNTUK SUMBANGAN KEPADA HERO : 1140 9900 1819 64(RHB)

Pada mulanya saya dan isteri amat berberat hati untuk menerima bantuan kewangan untuk Hero kerana kami masih mampu untuk menyaranya dan tidak mahu dikatakan mengambil kesempatan ( Klik Sini ). Tetapi oleh kerana ramai di antara pembaca-pembaca blog ini ( ada yang datang daripada email, komen2 dan Inbox dari Youtube saya dan Facebook ) yang ingin menghulurkan saluran kewangan buat perbelanjaan Hero, dengan ini saya memberikan nombor akaun untuk memudahkan proses transaksi online. Insyaallah saya akan buat entri khas tentang segala perbelanjaan Hero dengan wang yang dihulurkan oleh pihak tuan-tuan. Saya juga ingin menegaskan di sini bahawa saya bukan meminta derma melalui KAKIMOTONG.BLOGSPOT.COM ini. Segalanya saya lakukan di atas permintaan dari kalangan para pembaca dan peminat Hero. Terima kasih di atas segala sokongan dan sumbangan.


Hero dan anak kembar tuannye

Ingin mengabadikan kenangan terindah anda?
Kami bersedia merealisasikan impian anda!
KedaiGambarKami-Johor | Melaka | KL | N9 Family Photographer
Photobook & Poster Printing juga ada di sini!

6 Comments

  1. h4ni3 said,

    June 3, 2010 at 6:37 am

    ya Allah.. kesiannya… kejam tul sape yg buat ni.. dah fitrah kucing tu makan ikan, yg dia tak tutup betul2 tu nape.. isk isk

  2. June 3, 2010 at 6:44 am

    kalo balqis suka bangat ngan cat ni….bukan main sayang giler…pantang nampak tak kira la kurap ke cacat ke mesti nak nengok dekat2

  3. June 3, 2010 at 7:10 am

    Orang yang potong kaki dia tu lagi binatang dari binatang huh! Memang sajer tak sampai hati nak tengok the video. Kang hujan kat tengah2 opis pulak kang huwaaaaaaaaaaa

  4. Ain said,

    June 3, 2010 at 8:31 am

    suka pict. yang last tue….sweet jer….

  5. June 3, 2010 at 8:53 am

    jalan2 sini,tgk gambar e-ein terkini….:)~akak tgk gak video hero ni dalam fesbuk…. kesian1😦

  6. zue comelz said,

    June 3, 2010 at 3:09 pm

    kak, saya menangis2 tengok video dia…sedey gile..kejam!!! lahanat punya manusia yg potong kaki dia..saya bayangkan camne kaki hero dipotong idup2… biar orang yang wat tu dapat balasan..semoga tuan hero sentiasa diberkati dan dirahmati Allah hendaknya…aminnnnn….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: