Cerita sebelum balik kampung:Skin care class by Qastalani

Date :4 Jun 2010
Venue: My house

Thanks to consultant dari Mary Kay aka my blogger friend Qastalani yang sudi datang dari nun jauh di Putrajaya ke Kluang utk memenuhi jemputan aku ni.

Walaupun jumlah peserta asal dari 5 org jadi ke 3 orang je, alhamdulillah semuanya berjalan lancar.Seronok belajar cara cuci muka, in fact this is my second time learning from Qas ni.Ada juga sesi basic mekap dgn Qas.Seronok bila dapat tau kegunaan brush, foundation,mascara,eyeliner dan lipstick yang betul!Tapi takmo lah tempek gmbr muke aku mekap kat sini sebab tak berapa pandai lagi hehehe…cam kelakar pun ada hihi..maklumlah tak biasa bermekap2 ni.Biasa calit lipstick dgn pakai celak je.

Bawah:Ni photoshoot si cikgu skincare sebelum peserta2 lain sampai!Hihihi!

Bawah: Cikgu tgh ngajo!

Bawah:Gambar beramai2 lepas abis kelas.Anak-anak murid yang kepochis hihihi

Kudapan lepas kelas.Hehe…trifle ni aku guna golden kiwi sebab stobewi abis stok tu ari….trifle ni direquest dari Qastalani.Later upload gmbr full kek ni okeh.

Btw, korang yang duk area KL dan Putrajaya leh call Qastalani utk skincare class ni ok..contact dia kat sini atau sini.Good luck to my dear fren Qas!

Ingin mengabadikan kenangan terindah anda?Kami bersedia merealisasikan impian anda!KedaiGambarKami-Johor | Melaka | KL | N9 Family PhotographerPhotobook & Poster Printing juga ada di sini!

2 Comments

  1. Miss Q said,

    June 15, 2010 at 11:59 am

    Aww.. Entry khas untuk saya! thanx Ina!

  2. CatlinaFly said,

    June 15, 2010 at 3:03 pm

    qas: hehehe..;) thanks to u too


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: