Dam dam dum, traffik merudum!!

Saja nak kongsi trafik blog ni yang jatuh merudum dan menjunam semasa aku gi bercuti..hehe..bukannye nak kata ramai sgt lawat blog ni cuma average reader aku biasanye 100 org sehari..thanks to my readers…Dan kepada blogger2 lain,(termasuk aku jugak)- jangan lupe membuat kunjungan balas bila ada org datang melawat dan komen kat entry kita/tinggal msg kat chatbox kita.

Cuma satu ada yg sy tak berapa gemar, bila org singgah chatbox, dia shout“hoi!”,” Nuff satu!” ” Klik2″ la..dan lain2 yg seangkatan dengannya.Nak tegur , tegurlah elok2…tegurlah dgn ikhlas dan jgn harap sy akan ke blog anda semata2 utk klik Nuffnang.Sy cuma klik bila sy teringin nak klik.Dan I never tell, not anymore.Jangan terlibat dgn geng Klik2 Nuffnang tau!Biarlah Nuffnang kita tak bertambah, asal jgn terlibat dgn benda2 tak halal nih!Usahalah utk menaikkan traffik dgn cara yg jujur..bukan cara nak mudah je…

Ingin mengabadikan kenangan terindah anda?
Kami bersedia merealisasikan impian anda!
KedaiGambarKami-Johor | Melaka | KL | N9 Family Photographer
Photobook & Poster Printing juga ada di sini!

14 Comments

  1. June 16, 2010 at 3:56 am

    wah ramai gak tu…tahniah k…cayok2

  2. Ain said,

    June 16, 2010 at 3:58 am

    statistik akak pulak up n down….huhuhu……

  3. Mr. Merlot said,

    June 16, 2010 at 4:04 am

    setuju… lawati blog owg dgn ikhlas…

  4. Yan said,

    June 16, 2010 at 4:11 am

    ermm saya jarang2 sekali dpt 100visitor per day.. seminggu nak sekalipun payah..pasal klik2 tu… aritu ade kuar isu.. nuff akan banned mereka yg suke2 klik ni… bahaya ok

  5. Diamilikku said,

    June 16, 2010 at 4:57 am

    wahh…leh check traffic camnih best ahhh … saya budak baru belajar tak reti nak check traffic…. *malu*

  6. aiDieNa said,

    June 16, 2010 at 5:55 am

    Betul tu.. betu.. betul.. betul cam kata upin ipin.. buat duit dengan halal…🙂

  7. June 16, 2010 at 7:20 am

    akak tak join nufnang (belum)…

  8. Emy Omar said,

    June 16, 2010 at 7:38 am

    tahniah ye..ramai tu

  9. June 16, 2010 at 8:01 am

    ramai gak lagi tu cat.bravoo..

  10. kak ina kl said,

    June 16, 2010 at 10:24 am

    salam catlina. Okeylah tu..ada jugak pengunjung..alahai ruginya kamu tak jumpa kak chik..best tau dapat jumpa dia.Semuga ayah kamu bertambah sembuh..mcm abah akak juga yer..sakit jantung..redha ajerlah kan..sedapnya aiskrim tu..rasa cam nak buatlah.

  11. Mama Liza said,

    June 16, 2010 at 10:33 am

    Oh, baru ku tahu… Bila org klik kt nuff tu baru kita dpt duit? huhuhu.. now I know.

  12. June 16, 2010 at 1:58 pm

    salam Cat,welkam back. Wah lama cuti.. memang betul-betul cuti nehh!! hu hu

  13. June 17, 2010 at 2:57 am

    o_0 wah..byaknya…

  14. June 18, 2010 at 2:23 am

    ade jugak orang macam tu ekkk!!?? ramai jugak reader cat ye? nak bagi semangat nih, keep it up!!🙂 yeah!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: