Plush plush plush yang gebu!


From a plushies point of view…:)..

Salam…nama sy Choyin,plushies doll aka kembar Suyin iaitu nama penuh dia Nur Dayana Insyirah. Umi Ilhan Ryan bagi sy sebagai hadiah utk Suyin aka E-ein.Rumah asal sy di Selipar Jepun Pink.Kenapa sy bergambar sorang2 ni?

~thank you Umi Ilhan Ryan…:)

Sebab kembar sy tengah belajar menulis ABC!

Tengok ni kembar saya marah kalau abah dia nak amik pen.Siap jeling lagi..amboi amboi…Muuaahhhh sayang lukisan sendirik!
Father’s Day Promotion!
Dateline 25 Jun 2010

10 Comments

  1. mummy_ayu said,

    June 18, 2010 at 12:11 am

    ala tomeinya..so cute la e-ein & kembar dia pun cute…

  2. June 18, 2010 at 1:27 am

    alamak…comeynya tocang dak kecit ni ><anak saya pn pantang org rebut2 pen dia. boleh bikin bergaduh bila my sketch book jadi bhn pengisian 'lukisan' dia pulak… hadoi…

  3. Liza said,

    June 18, 2010 at 2:05 am

    comeynya e-ein…. apa yg e-ein tulis tu?

  4. CatlinaFly said,

    June 18, 2010 at 2:27 am

    mummy ayu:hihi auntie ayu nia ada2 jelah🙂

  5. CatlinaFly said,

    June 18, 2010 at 2:27 am

    wan: tulah..nanti sy nak beli whiteboard ah kasik dia conteng!hihi

  6. CatlinaFly said,

    June 18, 2010 at 2:28 am

    liza: dia tulih, auntie liza sgt comel sebab sudi komen blog mama sy!hehehe

  7. indahhouse said,

    June 18, 2010 at 3:02 am

    salam kak catlina,pandainya dia menulis. tekun dan sabar… hihihi…

  8. Izan Ishak said,

    June 18, 2010 at 4:54 am

    hi cat..e-ein dah bijak pegang pen ye!seronok kan tgk macam2 ragam baru dia skrg!

  9. CatlinaFly said,

    June 18, 2010 at 8:03 am

    nur: hehehe e-ein?sabar?dia ni kertas basah tau nur, tgk lah abah dia nak tlolong lukis pun dia ah nangis ingat org nak amik pen dari dia🙂

  10. CatlinaFly said,

    June 18, 2010 at 8:04 am

    izan: hihi🙂 tu lah mcm2 perangai baru keluar..perangai ngamuk pun ada gak ni!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: