Aiskrim goreng comel

Hahaha..izinkan aku perasan sket ye..sebab aiskrim goreng aku buat dulu huduh banga kato oghe kelate(tapi sedap tau-ada aiskrim yg tak sedap ke?hihi!)…so kali ni, aku guna acuan gelas pulak, gelas kaca yg tebal…

Resepi kat sini ye…

Ingin mengabadikan kenangan terindah anda?
Kami bersedia merealisasikan impian anda!
KedaiGambarKami-Johor | Melaka | KL | N9 Family Photographer
Photobook & Poster Printing juga ada di sini!

20 Comments

  1. Izan Ishak said,

    June 18, 2010 at 1:48 pm

    cantik sgt eskrem goreng ni cat…nak 1~ tp sayang nak makan

  2. Liza said,

    June 18, 2010 at 3:51 pm

    Catlina, I tgk aiskrim goreng yg dulu, siap dh beli eskremnya..double dutch lg! Tp sampai mlm ni tak jadi2 pun. Eskrem dh tinggal suku. Huhu..

  3. Diamilikku said,

    June 18, 2010 at 4:05 pm

    tak sempat2 nak cuba lagi cat…tapi tetap nekad nak cuba jugak nanti..memang nampak sedap dan menariks

  4. chugie said,

    June 18, 2010 at 4:26 pm

    nampaksedaplah cat!

  5. June 19, 2010 at 2:27 am

    sedapnye!! pandai cat buat..🙂

  6. lailasani said,

    June 19, 2010 at 8:23 am

    ienaa,sungguh kecur air liurku melihatnyeeeeeeeee…..

  7. ~~ciklinn~~ said,

    June 19, 2010 at 8:31 am

    comell nyer cat.. tu rasa keladi yer.. waduh2 heaven..ermm satu soalan… aiskrim ni still sejuk ke pas goreng?hahaha… sbb tak pernh mkn..

  8. Nadiah Sidek said,

    June 19, 2010 at 10:28 am

    dah lama nak buat tapi sampai skrg tak terbuat pun. isk

  9. rynas said,

    June 19, 2010 at 1:55 pm

    terliur tengok ais krim goreng tuh

  10. Hanz said,

    June 19, 2010 at 5:39 pm

    Pandainyer buat aiskrim goreng..huhu..dah lama tak pekena nih..

  11. Ain said,

    June 20, 2010 at 9:00 am

    sedapnya nampak eskrem tue….

  12. CatlinaFly said,

    June 20, 2010 at 2:38 pm

    izan: kena makan gak izan, kalau biar cair, rugi wooo heheh

  13. CatlinaFly said,

    June 20, 2010 at 2:39 pm

    liza: heh insya Allah..akan buat gak tu

  14. CatlinaFly said,

    June 20, 2010 at 2:39 pm

    su: cuba cuba cuba, jgn tak cuba…senang giler!pernah jumpe rsepi lain dulu tapi susah sket sebab kulit aiskrim tu dia adun..

  15. CatlinaFly said,

    June 20, 2010 at 2:40 pm

    chugie @ paijj: sedaaaappppp…fuh…syioookk….luar dia raaaaanguuuppp…panas….dalam dia sejukkkk…nyaaamaaannn!hihihi…

  16. CatlinaFly said,

    June 20, 2010 at 2:41 pm

    laila: meh la dtg sini, bgtau a day early,sempat lah buat heheh

  17. CatlinaFly said,

    June 20, 2010 at 2:41 pm

    linn: luar panas, garing , rangup…dalam sejukkkk…slurrppp!hihi

  18. CatlinaFly said,

    June 20, 2010 at 2:42 pm

    nadiah, rynas, hanz: try la buat,,mudah tau…i'm sure the children will love it tau!

  19. CatlinaFly said,

    June 20, 2010 at 2:42 pm

    kak ain:🙂 hehe

  20. The Womanish said,

    June 21, 2010 at 1:38 am

    nak try buat before kena berpantang lagi 2 minggu…kalau tak kena tunggu smp habis pantang, mesti meleleh air liur…huhuhhuuu


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: