Kat mana nak beli photobook semurah RM79???

Hohoho iklan jap eh…

So..semua dah biasa tgk photobook kan?An upgrade of album and photos…sekarang ni KedaiGambarKami.com eh silap…KedaiGambarKami sedang mengadakan promosi Father’s Day di mana photobook boleh dibeli dgn harga semurah RM79!Anda cuma perlu:

order photobook anda
hantar CD gambar(atau zip dan email)

kami siapkan photobook anda dalam tempoh 7-14 hari bekerja!
As easy as ABC!

Tak yah download software, tak yah pening2 nak buat sendiri!

Jom jom jom!Promosi tamat pada 25 Jun 2010!Limited order ni tau!

AKAN DATANG:
KAMI AKAN TERBITKAN CUSTOM ALBUM PULA!!
(sesuai utk gambar pengantin)

Jom tgk sample….

Hardcover 8.5 x 12 inci

Softcover 8 x 6 inci

Ingin mengabadikan kenangan terindah anda?
Kami bersedia merealisasikan impian anda!
KedaiGambarKami-Johor | Melaka | KL | N9
Family PhotographerPhotobook & Poster Printing juga ada di sini!

8 Comments

  1. June 18, 2010 at 2:29 am

    cantik…terigin nak buat

  2. June 18, 2010 at 2:38 am

    CATH, LEH email keteranagan pasal photobook ni tak???berapa keping gambonyer ye???damia_nurin@yahoo.com

  3. HaniCheLat said,

    June 18, 2010 at 2:47 am

    erm, tak perlu edit sendiri ek?

  4. CatlinaFly said,

    June 18, 2010 at 3:12 am

    anje:sy dah email..

  5. CatlinaFly said,

    June 18, 2010 at 3:14 am

    hani: email sy k..sy cerita panjang di emeal :)catlina7@yahoo.com

  6. Wan Anie said,

    June 18, 2010 at 3:51 am

    photobook ni dlm bentuk hardcopy eh?dulu ingat dalam softcopy jer….

  7. CatlinaFly said,

    June 18, 2010 at 4:11 am

    wan: ye…memang hardcopy🙂 boleh simpan dlm almari or pamerkan kat meja kopi kat umah hehe

  8. chugie said,

    June 18, 2010 at 4:29 pm

    cat, sy berminat lah..camne procedure seterusnye?? gambar2 dah ade, tinggal nak kompil kan dan save dlm pendrive buleh kan??sy book ye!email:zumizie@yahoo.com


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: