3.30 pagi…

Pukul 3.30 pagi tadi, E-ein bgn tido, minta susu.As usual kami akan cakap “tunggu, tunggu,tunggu” sambil buat gestures tunggu pakai tangan.Dia pun buat tanda tunggu.Adalah 5 saat je pastu dia berkejar bgn, gi pegang kaki abah dia yg tgh buat susu(aku tgh baring dgn dia tadi).Haus sgtlah tu…bila siap je susu dia, Cg Fly bagi kat E-ein. Nak tau ape dia buat?

E-ein berlari ke arah tilam sambil pegang botol susu, pastu dia terus baring menyusu sambil pegang botol sendiri!My, haus sgtlah tu..this is new to us..:) sebab biasanye E-ein nak kita riba dia dan pegangkan botol susu dia.Part yang berlari tu yg buat kami ketawa sakan.Dgn terkedek2, lari mcm kelam kabut je nak cepat minum susu.Kalau lah dapat rakam peristiwa pagi tadi, leh gak kongsikan kat sini hihihi…

Ingin mengabadikan kenangan terindah anda?
Kami bersedia merealisasikan impian anda!
KedaiGambarKami-Johor | Melaka | KL | N9 Family/Wedding Photographer
Photobook & Poster Printing juga ada di sini!

8 Comments

  1. mummy_ayu said,

    June 23, 2010 at 7:25 am

    ha ha ha..lawak la e-ein…dahaga sangat yer…Iris still BF, kenkadang je botol..but mlm memang BF…senang la..tapi bila dlm gelap..dia mcm tercari cari plus mata pejam..jom vote for iris kat blog Ayu…ma acih!!

  2. chugie said,

    June 23, 2010 at 7:28 am

    heheh.. kalakar, agaknye die haus sangat lah tu cat.😀

  3. Ely Hasrul said,

    June 23, 2010 at 7:56 am

    hahahahhahahhah.. xtahan g amik sdr.. hahahhaa

  4. kakchik said,

    June 23, 2010 at 8:31 am

    salam catlina.kakchik boleh imagine macamana e-ein berlari dengan botol susu dia sebab hampir setiap hari kakchik lihat anak sedara kakchik yang setahun lebih dan 2 tahun buat begitu, hehe.comelkan terkedek-kedek. tentu cute habis.

  5. The Womanish said,

    June 23, 2010 at 8:58 am

    heheheee….haus sgt tu…my Rania pun mcm tu bila terlampau haus..tapi dia normally akan purposely jerit, nak tunjuk power suara nyaring gitu..

  6. June 23, 2010 at 9:08 am

    uhuhuhu!! dahaga sungguh la tu tapi si amanda bangun 2am ieda sumbatkan dia dengan nasi goreng cina, hehehe!🙂

  7. June 23, 2010 at 1:13 pm

    keciannya mesti haus sangat smp tak sanggup tak tunggu kan…

  8. rynas said,

    June 23, 2010 at 2:25 pm

    Nasib baik dia lakukan perbuatan yg tak merbahaykan


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: