Semoga selamat semuanya….

Gambar kredit to ultramama
Bismillah….semoga selamat semuanya to my abang ipar, Ultrayah husband to my kakak, Ultramama yg akan menjalani operation tulang belakang.Due to slipped vertebrae disc….(cakera dlm tulang belakang terkeluar-kalau tak silap aku).Dah bertahun2 dah my BIL ni sakit…tapi nilah kemuncaknya doktor suruh buat operation.Sebelum ni on medication dan phusiotherapy je…

**Ultramama dah lama tak update sebab soooo bz menjaga keamanan dunia bersama dua orang ultraboboys nye🙂..dah berbuih mulut ku susurh update, tapi Ultramama kata, raksasa byk sngt ni, tak sempat nak update2 blog sebab bz memfire raksasa!!!
Ini gmbr last year..operation for urolithiasis(batu karang)…


Ingin mengabadikan kenangan terindah anda?
Kami bersedia merealisasikan impian anda!
KedaiGambarKami-Johor | Melaka | KL | N9 Family Photographer
Photobook & Poster Printing juga ada di sini!
PROMOSI FATHER’S DAY AKAN TAMAT ESOK!

7 Comments

  1. June 24, 2010 at 4:58 pm

    moga cepat sembuh! *doa malam Jumaat* Aminnn!!!

  2. mummy_ayu said,

    June 25, 2010 at 1:48 am

    semoga semuanya berjalan ngan lancar..amin..

  3. The Womanish said,

    June 25, 2010 at 3:00 am

    Semoga selamat semuanya…My office mate pun pernah buat similar operation, bertahun dia sakit, Alhamdulillah skrg dah OK…Puncanya, 'jatuh gajah'.The punca sounds funny, tapi dia sakit lama sampai kena pakai apa benda yg kat leher tu pi ofis…Lucky her everything is OK🙂

  4. Izan Ishak said,

    June 25, 2010 at 5:03 am

    moga selamat menjalani operation to abg ipar cat~

  5. Liza said,

    June 25, 2010 at 8:18 am

    Moga cepat sembuh…Cat..nak tanya..Kiter kan dah suscribe dgn nuff. Boleh ker kiter reg utk amazon.com lagi? adsense I know, can! sori, mencelah kat sini.. hehe

  6. Liza said,

    June 25, 2010 at 1:34 pm

    Cat..sila lompat untuk Cool Jumper Contest.

  7. June 25, 2010 at 11:56 pm

    patutlah lama tak nampak ultramama…kalau ultramama baca ni…ai doakan semuanya ok dan selamat yea…amin!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: