Kuantan Part 1

Entry basi..heheh dah lama terperam tapi tak sempat lagi nak postkan.Gelagat E-ein masa kami bermalam kat Kuantan otw balik ke Kluang(dari Kelantan) cuti sekolah lepas.

Masa mula2 sampai, terus menuju ke tingkap.Tgk swimming pool kat bawah
cuba tgk operator tepon tak bertauliah ni..siap amik pesanan lagi hihihi


“Yesss…hello may I help you??”


Night time = Playtime again…hehehe pakai dua lapis baju lagi..cejukkk..Joget2 depan tv..ewwaahhh!Ada budak kesangapan dan letih bermain sampai terbaring kat lantai


Ingin mengabadikan kenangan terindah anda?
Kami bersedia merealisasikan impian anda!
KedaiGambarKami-Johor | Melaka | KL | N9 Family Photographer
Photobook & Poster Printing juga ada di sini!

9 Comments

  1. Izan Ishak said,

    June 26, 2010 at 2:34 am

    e-ein nih…sampai tergolek keletihan dia ye. cat mmg akan singgah kuantan ye kalau balik dari kelantan?**perjalanan mmg jauh kan. baru2 nih pun hubby izan balik kelantan sbb tgk ayah sakit kat hosp tanah merah.

  2. CatlinaFly said,

    June 26, 2010 at 2:41 am

    izan: pernah dah try straight je balik…masa umur e-ein 6 bulan, pastu sampai je kelantan dia kepenatan sampai nak demam.tu yang kami singgah kuantan kalau balik.Sebenarnye masa balik ke kelantan dari kluang baru2 ni, kami jalan straight juga, tapi e-ein mcm tu juga, cian kat dia kepenatan…itu yg otw balik singgah tido sana tu

  3. Liza said,

    June 26, 2010 at 3:05 am

    comey masa ckp tepon. mcm tau2 jer…

  4. Miss Q said,

    June 26, 2010 at 5:37 am

    Ya Ampun.. mata E-Ein ni kan.. macam mengantuk je sokmo! hihihiYg si QZ ni pulak, kalo dapat henpon.. lagak bercakap nye macam kontraktor tengah bincang projek beso! Terkedek-kedek ke hulu dan ke hilir..

  5. June 27, 2010 at 3:15 am

    hahaha… comel gambar dah besar dah sekarang… Dr. next time balik Kelantan singah lah kemaman.. buleh jumpa kami.. biasa weekend (Jumaat sabtu & ahad) kami mmg ada kat kedai keropok.. buleh bagi best price nyerr.. buleh belanja makan sata & otok2 hehehee.. call kami 019.953.8576 Fazly & Maria. Kedai Keropok Cap Mahkota.

  6. CatlinaFly said,

    June 27, 2010 at 3:52 am

    liza: hehe dia memang suke main tepon dan hphone

  7. CatlinaFly said,

    June 27, 2010 at 3:53 am

    miss Q: hihi memang leh geng la budak dua org ni..ampun ye qas..kami tak singgah that day..penat giler + e-ein meragam…

  8. CatlinaFly said,

    June 27, 2010 at 3:53 am

    fazzrea: insya allah🙂 fareez pun dah besar🙂..ingat lagi masa tu u lama tak online coz sibuk dgn baby🙂

  9. Emy Omar said,

    June 27, 2010 at 9:40 am

    anak saya pun kalau check in je sure meluru ke telefon dulu hihiihi memang kegemaran kot tu ye..amboi keletihan betul tu..sampai terbaring kat carpet bdk kecik tu ye


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: