Business card

One of my recent projects, buat business card!Baru tergerak nak buat sebab rezeki dah bertambah sikit(moga bertambah2 lagi lepas ni!)…ada 3 design aku buat…
Design 1

Design 2

Design 3

Rasa korang, yang mana satu suites us best?๐Ÿ™‚..maybe nak buat depan belakang kot.Dan, design dua yang pertama tu, Cg Fly kata “Feminin sangat, buat yg simple sikit)”…hihi itulah pengkritik pertama aku tau…samalah, kalau Cg Fly buat design atau amik gmbr, aku komen gak balik!hihi!

Ingin mengabadikan kenangan terindah anda?
Kami bersedia merealisasikan impian anda!
KedaiGambarKami-Johor | Melaka | KL | N9 Family Photographer
Photobook & Poster Printing juga ada di sini!

15 Comments

  1. kakchik said,

    June 27, 2010 at 2:12 pm

    salam catlina. kakchik suka yg no 2 dan no 3 sb nampak lebih profesional. paling efisyen yg no 3.

  2. Ummi Hanie said,

    June 27, 2010 at 3:27 pm

    salam….Hanie plak berkenan design 1 n 2 .:) nampak ceria

  3. Sitisifir10 said,

    June 27, 2010 at 3:57 pm

    no 3..nampak serius๐Ÿ˜€ but plus perkataan yg bawah dalam kad no 2 itu…

  4. Fiza Nordin said,

    June 28, 2010 at 12:31 am

    salam cat :Dakak same ngan Hanie, suka dengan 1 & 2 …nampak ceria dan tak skema.sekadar pendapat,no 3 tu rase mcm tak sesuailah…formal sangat.macam terlalu berdisiplin. heheheeeps:iyolah, cg fly kan cikgu…disiplin selalu…cikgu disiplin ke??? hikhikhikkk ampun!

  5. sukiman said,

    June 28, 2010 at 12:41 am

    no 3 sb nampak lebih profesional dan efisyen.

  6. Wan Anie said,

    June 28, 2010 at 12:53 am

    suka yg no. 2 cute!saya memang jiwa feminin sungguh.. hihinak tempah gak business card boleh bape rm tuk 100 kpg?email kitacomellote.corner@gmail.comtq

  7. CatlinaFly said,

    June 28, 2010 at 2:40 am

    kak chik: tulah sy suke no.2 tapi hubby kata too colourful dan cam feminin hihi..kenalah ikut ckp bos hihi๐Ÿ˜›..design no 3 tu, dia suka gak

  8. CatlinaFly said,

    June 28, 2010 at 2:41 am

    ummie hanie: hihi..thanks for ur opinion..

  9. CatlinaFly said,

    June 28, 2010 at 2:41 am

    siti sifir 10:๐Ÿ™‚..ha ah sebab tu card nye design mcm tu..utk nmpk serius…(tgh buat muke serius ni)…hihi nantilah sy try alter lagi

  10. CatlinaFly said,

    June 28, 2010 at 2:42 am

    kak fiza: ahaa…itulah tujuan no 3 kak, memang nak nampak formal pun ;)…

  11. CatlinaFly said,

    June 28, 2010 at 2:42 am

    kak fiza: ahaa…itulah tujuan no 3 kak, memang nak nampak formal pun ;)…

  12. CatlinaFly said,

    June 28, 2010 at 2:42 am

    sukiman: wah sependapat dgn cg fly eh..

  13. June 28, 2010 at 6:51 am

    kita suka no 3..simple but great design!

  14. mummyseri said,

    June 29, 2010 at 2:12 pm

    kite suke no.1- ceria n no. 3- formal ..

  15. aiDieNa said,

    July 5, 2010 at 2:11 am

    Saya pilih no. 1.. sesuwaii dengan moto capture ur living coulors tu.. dan bagi saya service amik gambar nie sesuatu yg bersangkutan dengan kreativiti.. kad yg pertama tu.. simple.. kreatif.. tak serabut sangat tapi ada kaler.. kira kalau saya dapat namecard camnie.. senang saya nak ingat.. penonjolan sesuatu kad tu penting mengikut gambaran business nya..๐Ÿ™‚


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: