E-ein’s first pizza moment!

Kalo ada org perasan…..kalau adalah(ke aku je yg perasan hahahaha)..lately…mcm dah jarang berblog(baru skip satu hari dah kira jarang berblog ke?heheheeh)…sibuk plus satu keluarga demam dua tiga hari ni…nak jalan2 umah kawan2 pun tak sempat…buat photobook client pun tertangguh (ada 2 books tgh pending..)..so sorry…

Jom layan gambar-gambar E-ein dan pizza..tgh nak pick up momentum berblog ni sebelum aku kena sindrom big M!

Best best…

Fuuhh fuhh..tiup dulu sebab panas hehehe

5 Comments

  1. Miss Q said,

    July 2, 2010 at 1:41 am

    macam selak x sabar2 nak makan!!! hehehhe.. comel lah budak nih!Photo kedua dan ketiga tu paling x tahan. x dan-dan tunggu orang beri.. tangan sendiri dah menggobek!

  2. CatlinaFly said,

    July 2, 2010 at 1:49 am

    qas: peperoni tu pedas rupenye!lepas dia makan sekeping, terus mintak air masak..tapiatas piza tu hehehe

  3. July 2, 2010 at 3:04 am

    Salam Lina, cutenya baby tu mkn pizza, tembam ye, rasa nak cubit pipi E-ein tu…

  4. Diamilikku said,

    July 2, 2010 at 8:08 am

    peperoni yang jadi kesukaan dia ye..hehehhe..sama mcm alesha…

  5. July 2, 2010 at 2:31 pm

    alahaii.. pandai makan pizza dah E'in! sedapnyer nyum nyum!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: