For sale- Cute Nyonya Umbrellas & Leg warmers

Sticky mode post, entry baru ada di bawah..

Under my umbrella…ela…ella…eeh ehh ehh….

oppss…sorry I got carried away hahaha…

Ok back to the point, since ada yang bertanyakan payung comel mcm E-ein pernah posingkan before, ada beberapa unit kalau ada yang berminat…

Contact me by at catlina7@yahoo.com , if the item is available, sy akan berikan no akaun Maybank utk urusan payment..first come, first serve.Full payment (plus postage) upon booking ya…all items are new yaa….bukan secondhand..

Cute umbrella

Can be used as photography props or just for collection!

RM18 each
(pls add postage RM6 per piece -poslaju only )

Pink – 1 available
Yellow – sold

Blue – booked by Alycia

Green – 1 available

Red – sold
Dark pink – sold

Models with umbrella..ella..ella…hehehe..



Baby Leg warmers

Quote from Baby Legs:

1.Help stop Gapiosis…what is gapiosis? “The space between the sock and the bottom of the pant, often accentuated by being held in arms or by being placed in a carrier or stroller.” so by wearing baby leg warmers, it will help protect your sweet little baby legs from being exposed to the chilly air because of gapiosis.

2.Cute and stylish, easy to change diapers!

3.Prevent minor cuts at babies who start to crawl and walk.

Saya suka pakaikan E-ein baby leg warmer ni , contohnya, masa E-ein baru2 belajar berjalan, bila dia jatuh, leg warmers ni protect lutut dia dari luka.Dan bila kita pegi jalan2 tempat sejuk seperti di shopping mall atau hotel, E-ein tak perlu pakai seluar panjang. Pakai je skirt yang comel2 tu, dan pakaikan leg warmers ni sekali.Leg warmer ni juga boleh dipakai bersama stokin/socks dan it helps to keep the socks on the baby!Dan juga, org dewasa pun boleh pakai as arm warmer ;)…one size, fits all!

Design 1 – 1 available
Design 2 -2 available
Design 3 – 1 available
Design 4 – 1 available
Design 5 – 2 available
Design 6 – 2 available

Price : RM12.00 each

Postage
1 piece RM3 (pos ekpsress), RM5 (poslaju)

2 pieces RM4.50 (pos ekspress), RM6 (poslaju)
2 pieces and above RM6(poslaju)


Ingin mengabadikan kenangan terindah anda?

Kami bersedia merealisasikan impian anda!
KedaiGambarKami-Johor | Melaka | KL | N9 Family Photographer
Photobook & Poster Printing juga ada di sini!

2 Comments

  1. @e_da said,

    July 5, 2010 at 4:11 pm

    alolooooo cutenya eein berpayung merah… kalau eein pakai kebaya nyonya mesti lg cute tu… heheh

  2. lailasani said,

    July 5, 2010 at 11:55 pm

    iena,saya nk 2 boleh? oren dan merah…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: