Get well soon E-ein!

Ubat E-ein..semalam gi paed.Sebelum ni dah gi klinik biasa 2 kali.Selsema belum baik(sejak hari Ahad lepas), datang demam lak today…harap2 tak apa2 yang serius…hope it’s just common flu and fever..amin…

Diari minggu ini:
Hari Isnin- aku keje
Hari Selasa – amik off jaga E-ein selsema tak baik-baik
Hari Rabu- keje , tghari pengasuh suruh ambil E-ein sebab selsema makin teruk, bos bg amik half day
Hari ni- off lagi, E-ein nampak cam ok (aktif bermain)tapi masih selsema, demam on off…
Esok- tak sure…maybe keje , byk kerja tertangguh…tapi hati tak sedap nak keje,,camne ni??

8 Comments

  1. Emy Omar said,

    July 8, 2010 at 4:44 pm

    Memang kan,kalau anak tak sihat hati pun tak tenang..Get well soon Ein..mama got lots of work to do🙂

  2. July 8, 2010 at 5:15 pm

    kesian e-ein asyik tak sihat je i perasan lately kan..paed takde ckp pape ke lina?risau pula i..i skang bagi mia makan fish oil..alhamdulillah dia dah jarang sakit2..u try la k

  3. Nadiah Sidek said,

    July 8, 2010 at 10:49 pm

    get well soon e-ein dear!

  4. mummy_ayu said,

    July 9, 2010 at 12:11 am

    ala siannya e-ein..x sihat lagi yer? harap cepat sembuh…ye la, kalu anak tak sihat, kita pun tak de mood nak teja..harap boss leh paham sbb ada anak tecik kan..apa pu e-ein …get well soon!!! muahh!!

  5. indahhouse said,

    July 9, 2010 at 12:55 am

    salam kak catlina,Ala ciannya e-ein. Moga e-ein cepat sembuh. Cian mamanya risau…

  6. chugie said,

    July 9, 2010 at 4:13 am

    alahai.. e-ein x sihat ye..moga die cepat sembuh ye.. memang risau bila anak sakit ni!

  7. mama hannah said,

    July 9, 2010 at 5:44 am

    get well soon dear e-ein! hannah saya pung selsema jugak..pastu baru dpt batuk plak..

  8. Liza said,

    July 9, 2010 at 4:29 pm

    Kesian E-ein… Cepat sembuh k!! Adam pun demam 2 hari lepas tp dah ok hari ni.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: