Nak cash out ke tak…

Gmbr ringgit kredit kat sini ye..gambar tak center lak..dah edit2 tak jalan jugak..bior jelah!

Lama tak cerita pasal Nuffnang.Jangan ingat aku riak tau.Sebab blog ni bukan glamer mana pun….kira blog kategori sederhana rasanya🙂.

Update cite Nuffnang…

Buffered buat masa ni…dah slow, tak kencang mcm dulu, tapi masih ada…oklah tu!

Dulu pernah setahun takdek buffered earning nih!!!

Metered (sebahagiannya..hehe)

Total….for info aku mula register Nuffnang 9 bulan lepas.

See?tak sampai RM1k atau RM300 belum cecah lagi pun…

Nak cash out ke tak?Biasalah bila dah mula haloba…tunggu bior bertambah byk lagi hahahahaha..dasar tamak!ekekeke….dulu ada plan nak beli Mei tai atau SSC, tapi sejak E-ein dah suka berjalan dari dukung, hold on dululah niat nak beli babywearing gadgets ni…..ok, nak gi siap photobook now😉..

Pending work utk bulan ni:
2 buah photobook saiz 8.5 x 12 inci,40 pages
2 buah photobook 8 x 6 inci, 20 pages.

Want one?Klik sini: KedaiGambarKami

10 Comments

  1. faiz said,

    July 14, 2010 at 1:51 pm

    cash outtt!! huhu..Post-post baru faiz!Lawatan sambil belajar ke..Template header Percuma!Newbie pun boleh dapat trafik

  2. CikLilyPutih said,

    July 14, 2010 at 2:05 pm

    nak cash pun boleh, x nak pun tak per kan. tapi baik simpan dulu. manelah tau something happen ..

  3. July 14, 2010 at 2:16 pm

    ok la tu kak… hehe…banyak tuuuboley banjer saya nanti kan… =)

  4. kakchik said,

    July 14, 2010 at 2:19 pm

    salam catlina,tak pernah cash out lagi ke sejak 9 bulan tu. kakchik pun dah 9 bulan dgn nuffnang tp dah 2 kali cash out. tergoda dgn cite kawan2 yg cash out. banyak juga tu.. kakchik pun lebih kurang juga hasilnya.

  5. CatlinaFly said,

    July 14, 2010 at 2:21 pm

    faiz: hehehe..racun nampak🙂

  6. CatlinaFly said,

    July 14, 2010 at 2:21 pm

    lily: mcm nak simpan lagi ehek ehek

  7. CatlinaFly said,

    July 14, 2010 at 2:21 pm

    zue: boleh..mai la umah akak..kita leh tembak2 gmbr sekali🙂

  8. CatlinaFly said,

    July 14, 2010 at 2:22 pm

    kak chik: sayang nak cash out hehehee..sebenarnye masa tu aim sy ialah nak beli ssc /mei tai dgn budet RM250 – 350.ingatkan nak tunggu bertambah sket lagi baru cash out..tgh tunggu buffered earning jadi metered..heheh

  9. Aleeya said,

    July 15, 2010 at 12:24 am

    vavavaaaaaaaaa jom cash out, kita sopingggggggg hehehehe

  10. CatlinaFly said,

    July 15, 2010 at 12:44 am

    aleeya: hehehehe…tunggu raya nak?🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: