Be my baby….Adriana

Melawat cucu jiran ku last week :)…tahniah buat Kak Hasnah atas kelahiran cucu sulung.Tak dapat nak ambil gmbr mama dan papa Adriana kerana diorg keluar gi beli bju baby tak silap aku.Masa gmbr ni diambil, Adriana berusia 1 bulan.Masa aku gi lawat ni, baru je lepas seminggu dua cukur jambul…so tu yang dah licin merelip kepala baby Adriana ni..agak susah nak amik gmbr Adriana ni sebab baby ni aktif ya amat!

Pose bogel..i loikkkkeee..hehehe

Dan dibekalkan dua bijik durian sebelum balik ngeh ngeh..hehehe :)…(gambar yg aku ambik fresh di atas pokok, terdelete lak..)..aku ada cuci gak gmbr2 Adriana, as gift for her..

Ingin mengabadikan kenangan terindah anda?
Kami bersedia merealisasikan impian anda!
KedaiGambarKami-Johor | Melaka | KL | N9 Family Photographer
Photobook & Poster Printing juga ada di sini!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: