Kalau aku buat giveaway lagi..korang nak kah?


Teringin nak buat giveaway lagi….bercadang nak buat giveaway akan datang….cuma nak tau dulu kalau aku buat hadiahnye is(maybe) 2-3 mini photoshoot sessions oleh KedaiGambarKami, ada ke org nak?Dah lama idea ni ada dlm kepala aku..cuma tak sempat nak kemukakan jek..
Cadangan aku…
Hadiahnye:
KGK Mini Photography Sessions for FREE

1.Lokasi photoshoot ialah di sekitar Kluang…pemenang mesti by hook or by crook dtg ke Kluang..ngeh ngeh…budget lepas raya lah nak buat sesi ni pun.ada ke org nak berposing time puasa?kalau aku, hokey how liao jek!hehehhe..(oh ya..pemenang kalau tak dapat datang, leh gak hadiahkan kepada saudara mara atau kawan2 yg ada di Kluang).

2.Cara nak pilih pemenang: LUCKY DRAW BASED GIVEAWAY.Malas nak handle kontroversi2 sebelum ni hahahaha!mcm glam sgt jek hihihihi..Akan ada 2 @ 3 atau lebih pemenang…cdgn tempoh session maybe dlm 30 minit – 1 jam.So kalau boleh, nak settlekan semua sessions tu dlm satu hari!

3.Kalau sambutan hangat, aku nak buat giveaway ni monthly.Mungkin akan ada tema bagi setiap bulan.

4.Pemenang akan dapat 1 CD mengandungi soft copy gmbr2.Kalau aku rajin aku akan cucikan lah 4-5 keping wokeyyy…

Tema2 yang bermain dlm kepala otak aku ni:

Maternity
Family

Children

Couples

Later ok….will update soon after dgr korang nye pendapat..kalau takde org nak, aku tak buatlah🙂..

oh ya…bila lalu kat railway Kluang, ada angan2 nak shoot gmbr kat sana…nantilah..kalau ada masa..:)

Some of our portfolios

Next Photoshoot: Awjan’s sister.Patutnya last week tapi tergendala sebab they went for a wedding reception🙂.

24 Comments

  1. ::Mamalyna:: said,

    July 14, 2010 at 3:22 pm

    nak join giveaway tp kena turun kluang yer… kalu bagi adiah barang pun okey jugak, tp terpulang kat cat… more peluang kepada org Johor…heheh

  2. CikLilyPutih said,

    July 14, 2010 at 3:27 pm

    hah cat buatlah, klu menang turun kluang pun tak per, janji menang ek hehehhe

  3. CatlinaFly said,

    July 14, 2010 at 3:30 pm

    mama lyna; actually sy nak preactice photography sekali ;)…kiranye mcm nak cr org jadi model lah🙂

  4. CatlinaFly said,

    July 14, 2010 at 3:30 pm

    ciklily: nanti masuk tau kalau sy buat😉

  5. BUNGA said,

    July 14, 2010 at 4:16 pm

    wow.. bestnyaaaa…tp tak best sbb sy x der kat malaysia…huhuhuu

  6. CatlinaFly said,

    July 14, 2010 at 4:29 pm

    bunga; kalau u ada balik malaysia sebelum bulan doblas tahun ni, we can arrange something if u win🙂

  7. rynas said,

    July 14, 2010 at 9:29 pm

    wah suka-suka. tapi Kluang eehhmmm alamatnya tk dapat join ler jauh sangat maa…

  8. July 14, 2010 at 11:39 pm

    nak join!!! hehehe…best woo dpt photoshoot FOC nih…^___^

  9. Izan Ishak said,

    July 15, 2010 at 12:04 am

    hi cat,best2!! mestilah nak…lagi2 kalau tiap2 bulan ada tema…best nye…~~izan sokong 100%

  10. July 15, 2010 at 2:12 am

    boleh boleh boleh… mana ada orang tak suka free gifts (so far yang masuk² kat sini lom pernah menang, hehe, ku tidak berputus asa!)

  11. CatlinaFly said,

    July 15, 2010 at 2:34 am

    rynas: sy bercadang nak buat suapay hadiah tu boleh dipindah milik kepada saudara2.kawan2 yg duk area kluang..since this is a free gift, sebab tu kami fokus kat kluang je🙂

  12. CatlinaFly said,

    July 15, 2010 at 2:34 am

    zue: haha..cuba jom, kalau akak jadi buat nanti..

  13. CatlinaFly said,

    July 15, 2010 at 2:35 am

    izan: ha ah izan pun kat bp dekat jek..leh amik gmbr twin dgn abg dia nanti🙂

  14. CatlinaFly said,

    July 15, 2010 at 2:35 am

    lee lin: haa..cuba je lee lin, mane tau ada rezeki kali nih!🙂

  15. Afne said,

    July 15, 2010 at 2:45 am

    klu buat GA.. nk join! best3x sapa nk bg photoshoot free hehekluang? insyaallah blh pegi.

  16. nasazfrog... said,

    July 15, 2010 at 4:41 am

    wah menariknye…

  17. July 15, 2010 at 5:24 am

    nak2 suka2…wat la cath…hadiahnyer sangat2 menarik gitu

  18. reitak said,

    July 15, 2010 at 5:39 am

    hi Cat, wat lah…menarik, best best, kita terjah Kluang if ada rezeki ;p

  19. July 15, 2010 at 8:32 am

    Cat buat la.. tp nak buat cadangan hadiah yg lain. Hadiahnya photobook for the winner. Yeay!!! Adam nak join!

  20. CatlinaFly said,

    July 15, 2010 at 2:50 pm

    afne:insya allah..tunggu ya!

  21. CatlinaFly said,

    July 15, 2010 at 2:50 pm

    nasazfrog;tungguuu,…

  22. CatlinaFly said,

    July 15, 2010 at 2:50 pm

    anje;insya allah….:)

  23. CatlinaFly said,

    July 15, 2010 at 2:51 pm

    reitak: :)…ok…awk tunggu ye,,

  24. CatlinaFly said,

    July 15, 2010 at 2:51 pm

    adam: hehehe..maybe ada tapi dlm bentuk voucher..kalau photobook takleh buat lucky draw..kena kasi tugasan sket cam top referrer that day heheh


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: