Amukan sang dayana

I wonder, mesti E-ein gelak sakan bila dah besar dia nengok perangai dia masa kecik(ada lagi ke blogspot ni masa E-ein dah besar eh?)!boleh geng dgn Qaizer Zahrin dah ni hahahaha…setakat ni belum buat cam gini kat luar.hehehe…bakal lah ni😉

Ngamuk ngamuk ngamuk

Sedih,sayu,sendu,pilu (versi itam putih)

Kita nak riba bg dia susu, dia tak nak…guling2 kat lantai lak

Last2 letak je tepi dia..

Oh..nak minum sendiri rupanye..tgk tu abis susu terpercik kat muka…

Ingin mengabadikan kenangan terindah anda?
Kami bersedia merealisasikan impian anda!
KedaiGambarKami-Johor | Melaka | KL | N9 Family Photographer
Photobook & Poster Printing juga ada di sini!

9 Comments

  1. Nadiah Sidek said,

    July 18, 2010 at 2:59 am

    la..ingatkan mengamuk sbb apa..nak minum susu sendiri rupanya! dah besar ye e-ein ^^

  2. CatlinaFly said,

    July 18, 2010 at 5:54 am

    ha ah kunun2 independent lah tu hehehe

  3. Izan Ishak said,

    July 18, 2010 at 9:28 pm

    holoh…holoh…dah pandai skrg ni nak minum susu sendiri ye e-ein. anak mama dah pandai nangis guling2…

  4. Diamilikku said,

    July 19, 2010 at 12:59 am

    dia nk bgtau kat mama dia i'm big gurl already tapi tak reti..tu yang ngamuk2 dulu tu

  5. July 19, 2010 at 2:19 am

    ni kalau time dia kawin nanti buat slideshow best jugak, hehe

  6. CatlinaFly said,

    July 19, 2010 at 3:55 am

    izan: tulah pasal…kita yg naik risau nengok dia!

  7. CatlinaFly said,

    July 19, 2010 at 3:55 am

    su: hehehe "berdirikari" agaknye hehehe

  8. CatlinaFly said,

    July 19, 2010 at 3:55 am

    kucing oyen: hehehehehehe…good idea!!!

  9. July 20, 2010 at 4:02 am

    huhuhu..my ecah pun macam ni gak..mmg menguji akal gak la..ingat nak apa..tapi bila dia dah tido..rupanya, dia nak perhatian..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: