Free Mini Photoshoot Giveaway mungkin ditamatkan awal…

Salam..short update…since sy tgk jumlah peserta dah tak berganjak sejak dua tiga hari ni, rasanye mcm nak buat dateline awal supaya sy boleh pilih pemenang dgn cepat…

Sy akan outstation pada 26hb ni, so kemungkinan sy nak tamatkan giveaway ni sebelum tarikh tu…

Ada sesiapa nak join lagi?Cepat sebelum terlambat!:)

3 Comments

  1. miemiey said,

    July 20, 2010 at 2:17 am

    tingin nak join tapi kl mng jauh plak nak pergi;(

  2. July 20, 2010 at 3:21 am

    Samalah…:(

  3. CatlinaFly said,

    July 20, 2010 at 3:23 am

    miemiey & aishah: kalau pemenang tak dapat datang, beliau boleh hadiahkan photoshoot ni kepada saudara mara/kawan2 yg stay kat johor atau willing dtg sini..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: