One, no…3 mini photoshoot session for FREE giveaway!

Sticky mode post
until 23th July 2010
pls scroll for new entries

Ok, berdasarkan komen kawan2 kat entry sebelum ni, jadinya aku bersemangat nak buat giveaway ni…sambutan, belakang kira…sape tak masuk, rugi sebab hadiahnya sgt gorjes ok!

Akan ada beberapa siri giveaway free photoshoot ni ye…
Family
Couples
Maternity

Tema bulan July/Ogos ini ialah Family!

Syarat2:

1.Musti seorang blogger!!!Tempekkan banner di atas di side bar anda dan linkkan ke entry ini.

2.Add KedaiGambarKami dan Catlinaflybaby dalam blog list.

3.Tinggalkan komen....”Sy nak join/sy mahu/I want this photosession!” kat ruangan komen dan nyatakan berapa org ahli family yang akan turut serta dalam photoshoot ini sekiranya anda terpilih..contohnya, tinggalkan komen seperti ini. :

“Saya nak join!Ahli keluarga ialah 4 orang! Suami isteri + anak 2 orang”
Atau
“Saya nak join!Ahli keluarga ialah 5 orang!Suami isteri + anak 1 org + ibu dan bapa mertua”

Perhatian:Jumlah minima ialah 3 orang ahli keluarga dan had maksima ialah 6 org ahli keluarga semasa photoshoot.

Tak perlu buat entry khas, jadi follower, tapi terpulang kepada anda kalau nak buat.., sy tak paksa…

4.Satu entry bagi seorang blogger shj…

5.Sesi photoshoot adalah di sekitar Kluang sahaja(selalunya sekitar KL dan Lembah Klang je kan?)Hadiah ini boleh diberikan kepada orang lain(keluarga/kawan2) sekiranya anda tidak dapat ke Kluang.

6.Itu sahaja…dateline ialah pada 30 Julai 2010.Tarikh photoshoot ialah pada 7 @ 8 Ogos(tempat dipilih oleh kami) atau bila2 masa sesuai.3 orang pemenang dipilih berdasarkan lucky draw menggunakan Random.org.Sekian…good luck!!

Update pada 21/07/10: Dateline baru giveaway ni ialah pada 23 Julai 2010, jam 12 tghari .Terpaksa ditamatkan awal kerana sy hendak memilih pemenang seblum sy bertugas outstation!🙂 Harap Maklum.

37 Comments

  1. July 15, 2010 at 5:30 pm

    salamSAYA DAH JOIN & NAK PHOTOSESSION INI! (walaupun kt Kluang!;p)Ahli keluarga : 3 org (suami+isteri & 1org anak)follower : dh!bloglist : dh!banner @ sidebar : dh!TQ =)

  2. Izan Ishak said,

    July 15, 2010 at 7:14 pm

    hai catlina…"Saya nak join! Ahli keluarga ialah 6 orang! Suami isteri + anak 4 org"follower ~done!banner sidebar ~done!tqvm~~

  3. Afne said,

    July 15, 2010 at 9:23 pm

    salam sis,"Saya nak join!Ahli keluarga ialah 4 orang! Suami isteri + anak 2 orang"http://noorafne.blogspot.com/2010/07/catlinaflybaby-with-kedaigambarkami.htmlTQ.

  4. July 15, 2010 at 11:57 pm

    Salam,Nak join"saya nak join!Ahli Keluarga 3orang!husband + wife + daughter 1http://mamapapaaqish.blogspot.com/2010/07/catlinaflybaby-with-kedaigambarkami.html

  5. eima said,

    July 16, 2010 at 12:41 am

    "Saya nak join!Ahli keluarga ialah 3 orang! Suami isteri + anak 1 orang"http://eima-contest.blogspot.com/2010/07/mini-photoshoot-session-for-free.html

  6. Liz Rohaizat said,

    July 16, 2010 at 12:59 am

    Saya nak join!Keluarga kami keluarga nukleus yg kecil. Terdiri dari Abi, Umi dan Batrisyia🙂.Follower: Dah! (estli82)Bloglist: Dah! Di bahagian BLOGSHELVEBanner: Dah! Di bahagian BANNER & BUTTON

  7. July 16, 2010 at 1:41 am

    "Saya nak join!Ahli keluarga ialah 3 orang!Suami isteri + anak 1 org"follower : dh!bloglist : dh!banner @ sidebar : dh!harap2 adala rezeki ibu syawal bulan ni..aaammmiiinnnnhttp://syawalsimpsons.blogspot.com/2010/07/one-no3-mini-photoshoot-session-for.html

  8. July 16, 2010 at 1:45 am

    ooooooo……..KLUANG…2 kg asben saya….waahhh.klo da rezeki leh la blk photoshoot kat sana erk…leh la sambil2 blk jenguk mak + abah mertua…huhuhuhuhuhu

  9. Diamilikku said,

    July 16, 2010 at 2:42 am

    hurm….saya nak join..tapi lokasi saya di perlis…sangat jauh…huhuhuhu…sedihhhhhhhhhhh

  10. yantz-yeem said,

    July 16, 2010 at 3:08 am

    "Saya nak join!Ahli keluarga ialah 4 orang! Suami isteri + anak 2 orang"http://an2conway.blogspot.com/2010/07/one-no3-mini-photoshoot-session-for.htmlemel: asoi80@yahoo.com

  11. CikLilyPutih said,

    July 16, 2010 at 3:47 am

    cat,yg couple bile? jangan bulan puasa dah le ye.. penat nanti plak dah kene buka plak… hehehhehehishk tak sabarlah..

  12. CatlinaFly said,

    July 16, 2010 at 4:25 am

    lily: takpe..kita keep after raya k..;)

  13. reitak said,

    July 16, 2010 at 4:46 am

    Salam Cat!I want this photosession! Family members is 4 persons!Husband, wife + 2 kids (1 baby)sidebar and bloglist already done!thanks!

  14. kayyana said,

    July 16, 2010 at 8:02 am

    "Saya nak join! Ahli Keluarga ialah 3 orang! suami isteri + anak 1 org"follower: dah..bloglist : dah..banner @ sidebar : dah..link : http://kayyana85.blogspot.com/2010/07/catlinaflybaby-with-kedaigambarkami.html

  15. AROL DSHW said,

    July 16, 2010 at 8:12 am

    Saya nak join! Ahli keluarga ialah 5 orang! Mak Ayah + 2 orang kakak + saya.🙂

  16. gewecun said,

    July 16, 2010 at 8:30 am

    "saya nak join ! Ahli keluarga ialah 4 orang!suami isteri + anak 2 orang(1 boy n 1 Gerl)mama hiro join yalink:http://gewecun-myhiro.blogspot.com/2010/07/catlinaflybaby-with-kedaigambarkami.htmltenkiuu ya

  17. h4ni3 said,

    July 16, 2010 at 10:10 am

    saya..!! saya..!!hehe.. saya taknak join lah..sebab saya tak sanggup nak gi photoshhot kat kluang tujauh la pulak.. hehe.. next time yer cat😉

  18. nurulazham said,

    July 16, 2010 at 5:53 pm

    "Saya lagi lah nak join!!!Ahli Keluarga ialah 5 orang! suami isteri + anak 3 org"..(Tapi kalau dapat, rasanya gambo anak2 jek yang banyak kot..heheh..en.hubby xsuke posing2 nih..hahahahaa)

  19. Momma Mia said,

    July 18, 2010 at 2:22 am

    Salam sis,"Saya nak join!Ahli keluarga ialah 4 orang! Suami isteri + anak 2 orang"Thanks

  20. Ain said,

    July 18, 2010 at 4:26 am

    salam cat,ain nak join!!! "Ahli keluarga ialah 4 orang! Suami + isteri + anak 2 orang"http://aindancontest.blogspot.com/2010/07/catlinaflybaby-with-kedaigambarkami.htmltak cukup syarat inform k…

  21. ~aSFaLiZa~ said,

    July 18, 2010 at 1:47 pm

    salam. Saya nak join! Ahli keluarga ialah 4 orang! Suami isteri + anak 1 org + ibu.kalau ada yg kurang bagi tahu yek

  22. ~dYaHaHa~ said,

    July 19, 2010 at 5:39 am

    salam..amor join"Saya nak join!Ahli keluarga ialah 3 orang! Suami isteri + anak 1 orang"http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/07/one-no3-mini-photoshoot-session-for.html

  23. nanizamros said,

    July 20, 2010 at 2:29 am

    salam perkenalan…"Saya nak join! Ahli keluarga saya ialah 3 orang! Suami isteri + anak 1 orang"."Saya mahu! Ahli keluarga saya ialah 3 orang! Suami isteri + anak 1 orang"."I want this photosession! My family member is 3! Husband and wife + 1 kid".http://nanizamros.blogspot.com/2010/07/catlinaflybaby-with-kedai-gambarkami.htmlTQ

  24. LyNn HaMzAh said,

    July 20, 2010 at 5:55 am

    salam mesra…"Saya nak joint…Ahli keluarga saya ialah 3 orang! Suami, Isteri + Anak 1 Orang"http://lynnhamzah.blogspot.com/2010/07/free-mini-photoshoot-giveaway.htmlthank you so much…

  25. ~~@lyci@~~ said,

    July 20, 2010 at 6:37 am

    salam cat.."Alycia nak join!Ahli keluarga ialah 3 orang! Suami isteri + anak seorang"http://myalycia.blogspot.com/2010/07/free-mini-photoshoot-giveaway.htmltq cat😉

  26. July 20, 2010 at 11:39 am

    SAYA NAK JOIN dan SAYA MAHU PHOTOSHOOT NI!!!!!!Ahli keluarga saya ialah seramai 4 orang, 1 ayah yang encemmm+ 1 ibu yang suka posing + 2 ratu di hatiku…..http://ibuayahdamia.blogspot.com/2010/07/free-mini-photoshoot-giveaway.htmlthanks

  27. Josh Healy said,

    July 20, 2010 at 12:22 pm

    Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

  28. anin said,

    July 20, 2010 at 2:08 pm

    Salamwah bestnye kalau menang Saya nak join!Ahli keluarga ialah 3 orang! Suami isteri + anak 1 orang"harap dh memnuhi syarat

  29. ♥MAMA♥ said,

    July 20, 2010 at 4:43 pm

    salam..mama pun nk join! jika mama yg bertuah terpilih so ahli keluarganya adalah 3 orang iaitu mama,papa & sara ;-)ni plak entry mama :http://myprecious07.blogspot.com/2010/07/catlinaflybaby-with-kedaigambarkami.html

  30. Miss Q said,

    July 20, 2010 at 11:41 pm

    sy nk join tapi family sy tak cukup ahli! sy tunggu part "couple" pulak nanti ye..Tapi sy masukkan aje banner siap-siap dalam sidebar \^_^/

  31. ayunaufal said,

    July 21, 2010 at 1:14 am

    SAYA DAH JOIN.. jumlah ahli keluarga ( SAYA + SUAMI + AIRIS(ANAK 1 ORG)Follower : dah!Bloglist : Dah!Banner : Dah!Link: http://airisnaufal.blogspot.com/search/label/Contest

  32. Imaan09 said,

    July 22, 2010 at 3:54 am

    "Saya nak join! Ahli Keluarga ialah 3 orang! suami+isteri + anak pompuan 1 org"follower: dah..bloglist : dah..banner @ sidebar : dah..

  33. diya said,

    July 22, 2010 at 6:56 am

    "Saya nak join!Ahli keluarga ialah 3 orang! Suami isteri + anak 1 orang"sile terjah k..http://diyalova84.blogspot.com/2010/07/catlinaflybaby-with-kedaigambarkami.htmltq..(harap2 dapat ler..hehehehe)

  34. Ummi Eisya said,

    July 22, 2010 at 1:13 pm

    "Saya nak join!Ahli keluarga ialah 3 orang!suami isteri + anak 1 orang"follower-donesidebar-donebloglist-done

  35. July 23, 2010 at 2:25 am

    moga menang hendaknye

  36. CatlinaFly said,

    July 23, 2010 at 8:18 am

    dengan ini sy mengumumkan bhw giveaway telah ditutup…tq!

  37. July 23, 2010 at 5:20 pm

    alaa kite terlambat arr baru buka this blog now..dah tutupp..siannya kite!!sedey betul


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: