Outstation di Empress Hotel, Sepang@ Salak Tinggi

Bersiaran dari Empress Hotel, Sepang(tapi alamat hotel ni, Bandar Salak Tinggi).Ada bengkel sampai hari Jumaat…

Luckily this hotel ada wifi percuma ke seluruh bahagian hotel.Not like certain hotel, wifi percuma kat kafe dan lobby, the rest of the floors kena byr..huhu kedekut sungguh padahal bayo bil sebulan sekali je hehehe…nyibuk je aku ni, sukahati tuan punya hotel tu lah kan?ada dia kisah ?heh..

Semalam hantar E-ein ke umah tok mak..kena tunggu dia tido baru leh gerak balik ke KLuang.Dia menangis nak ikut…ciannye E-ein kena tinggal….mama gi keje ye shayanggg..Jumaat ni balik lah..

Maybe malam nanti aku siarkan keputusan giveaway ye…nak rehat jap…byeee…

Gambar dari website Hotel Empress…

6 Comments

  1. Miss Q said,

    July 27, 2010 at 7:11 am

    mana ni ekk? x penah tahu. mak x penah jalan kesitu!

  2. Ain said,

    July 27, 2010 at 7:17 am

    ciannya kena outstation manjang…huhuhu….nak buat camne, dah tugas kan…

  3. mummy_ayu said,

    July 27, 2010 at 9:04 am

    siannya e-ein kena tinggal..selalu gak cat kena outstation yer…?

  4. CatlinaFly said,

    July 27, 2010 at 9:20 am

    miss q; hehehe takpe…tapi tadi singgah putrajaya jap, driver nak antar big boss meeeting kat sana pastu bru hantatr sy..

  5. CatlinaFly said,

    July 27, 2010 at 9:23 am

    ain: ye kak, demi tugas…tapi kira ok lah outstation sekali sekala berbandaing kena transfer terus, kalau terjadilah, terpisah dgn hubby, maybe e-ein duk dgn sy berdua je atau pun duk dgn hubby dia..keje sy ni pun tak tentu juga..menunggu masa je nak dapat arahan berpindah..kalau dapat jadi SAHM best kan?

  6. CatlinaFly said,

    July 27, 2010 at 9:23 am

    mummy ayu: ha..betul…demi tugas ayu..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: