Tukar2 payung lak,..hehehe

Pagi tadi sebelum bertolak ke Sepang, aku ke Putrajaya, lagipun driver nak hantar pegawai ke HQ..so aku call Alycia, ajak jumpe jap sebab dah janji nak exchange payung dgn dia..:)..

suke sgt dapat payung rainbow ni..dah lama mencarik!Pueh aku cari kat Kluang, tak dok!TQVM dear!

copy paste dari Alycia eh..malas nak taip kuheh kuheh…cerita lanjutnya cam kat bwh ni haa…

“pagi tadi Catlina mesej alycia cakap dah nak bertolak pergi kursus kat Sepang… so, on da way nak ke Sepang tu Catlina akan jumpa alycia kat Putrajaya sebab nak buat sesi tukar payung… mesti korang pelikkan, tukar payung pasal apa pulak ni… actually cerita dia macam ni… Catlina minat payung colorful alycia yang selalu en ajip buat untuk photoshoot tu.. alycia pulak minat payung jepun yang catlina guna untuk photoshoot… so, kami decide main tukar-tukar payung… boleh menambah koleksi payung kami untuk jadikan sebagai props photoshoot…

nilah payung-payung tu..


… payung Jepun Catlina belikan untuk alycia …

payung colorful yang belikan untuk catlina …


tq yer Cat … lain kali kita exchange lagi ;)”

Sekian…result Giveaway tgh malam kot ye…jeng jeng jeng…

5 Comments

  1. CatlinaFly said,

    July 27, 2010 at 10:46 am

    ha ah..cantik tapi sy belum sempat nak bukak, terus pass kat kawan suruh bwk balik kluang😉

  2. nurulazham said,

    July 27, 2010 at 10:46 am

    payung colorful tu santeekk kan?nurul pun ada 1..beli kat pacific mall..yang size kecik pun ada juga kalau x silap…

  3. CatlinaFly said,

    July 27, 2010 at 11:04 am

    oh nurul, tadi tak cam,…tu blog trial eh..;) pacific mall?kat ne?kat bp ke?

  4. ~~@lyci@~~ said,

    July 28, 2010 at 2:57 am

    nnt dah buat photoshoot tunjuk ekk😉

  5. CatlinaFly said,

    July 28, 2010 at 9:22 am

    ok🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: