Mama, saya lapar..

Buku ni aku beli masa otw datang kursus ni, kat News.com Seremban(R & R).Belum habis baca lagi tapi aku lebih tertarik kat bhgn resepi utk anak2 kat mukasurat2 akhir.Good writing, tapi bg aku, kalau boleh, bykkan lagi resepi kat dlm buku tu.Most resepi, aku dah pernah buat atau tgk kat blog kawan2 lain, kecuali sup tomato oat, ikan masam manis dan sup seribu sayur yg mana aku nak cuba kat umah nanti.Maklumlah E-ein ni ada skin allergy dan resepi yang ada byk pakai lauk ayam, yg mana E-ein tak boleh makan…Resepi pasta pun ada, tapi E-ein tak suka pasta dan pernah aku kasi roti(dah macam2 perisa try bg kat dia, inti kacang, inci butter, inti kelapa dll), terus dicampaknya!Anyway, syabas to Wardina Safiyyah, enjoy baca buku ni walaupun belum habis baca, dan teringin jugak nak menulis buku(ttg veterinar ler)..ada sape2 tau macamane nak publish buku tak?Lagipun tempat keje aku memang tgh nak terbitkan buku teks hasil tulisan staf2 kat sini…

Oh ya, kat sini pun kita leh cari resepi utk 1 tahun ke atas…klik ye:Excellence begins young

Akan balik Kluang jam 12 nanti…ho yehhhh!πŸ™‚

10 Comments

  1. mummy_ayu said,

    July 30, 2010 at 1:38 am

    nak gak beli buku nie..tapi lum beli lagi..bagus yer?

  2. July 30, 2010 at 2:12 am

    ramai dah buat review pasal buku ni.entah bile nak beli nih.hhiihihih..

  3. indahhouse said,

    July 30, 2010 at 2:19 am

    salam kak catlina,majalah terbaru? ada wardina.. saya suka.πŸ™‚

  4. CatlinaFly said,

    July 30, 2010 at 2:22 am

    ayu: ada tips terutama ttg nutrisi..bagus juga cuma sy aim nak tgk resepi sebnrnya

  5. CatlinaFly said,

    July 30, 2010 at 2:22 am

    sidratul: hehehe nak kata review, tak jugak sebab sy belum abis baca..just nak inform sy tgh baca buku ni..

  6. CatlinaFly said,

    July 30, 2010 at 2:23 am

    indahhouse: hehe..bukan majalah baru, buku ni wardinalah penulisnya..

  7. July 30, 2010 at 2:29 am

    boleh fokus tang sayur..bdk2 benci sayur. =)

  8. July 30, 2010 at 2:35 am

    tq for sharing this cat. aida memang suka beli buku for anak2 dara tu. memang sentiasa survey buku terbaikπŸ˜€

  9. LyNn HaMzAh said,

    July 30, 2010 at 2:37 am

    nak cari la buku nie…

  10. Ummi Ummair said,

    August 1, 2010 at 1:49 am

    teringin juga nk dapatkn buku ni.nk nengok resepi yg sesuai utk ank bujang saya itu..πŸ™‚


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: