Jom makan ikan jerung (aka ikan yu)

Hasil tangkapan pemancingan Cg Fly kat sebuah pulau(aku lupa nama dia) kat Mersing last Sunday.

Mak mertuaku kata, yu bagus utk kulit so aku pon bwk balik umah and buat sup utk E-ein mkn dgn nasi lembik..(E-ein is eczema prone…dia ada alergi kulit)

Hampeh..E-ein tak suka…mkn dua sudu je pastu dah geleng2..ke salah mama masak ni E-ein?

Mama, mama!Jagung ni laaaagi sedap!!