She’s Japanese and I’m impressed…

with her English!Jom layan lagu jap..Life is like a boat by Ri Fu

Advertisements

Zaman koya hik hik

Sapa minat Feminin dulu2 angkat tangan!Ok..fine..kuakui mmg vokal diorang tak berapa la nak dibandingkan dgn penyanyi2 zaman sekarang..tapi salute la coz diorg ni antara generasi awal girls band..lepas tu byk lagi yang muncul (Elite, Res2, M’steen)….Sape yang tak boleh lupa rambut pendek potongan Mia Farrow, baju sedondon dan tarian Feminin yang mcm exercise warming up tu hihihihi…tapi lagu yang aku suke, Kini, bukan Untukmu yang kat bawah ni…Masa Feminin mula muncul, aku sekolah lagi, Form 1(tahun 1993)…kawan2 sekelas aku dulu suke sgt menyanyi lagu ni dgn gaya tarian sekali!Sape yang dapat menari gaya Feminin mmg kira hebat lah masa tu wakakakakaka…(aku tak terlibat dalam tari menari ni k..) ..wah dah 17 tahun berlalu!Mana pegi semua ahli2 Feminin sekarang ye?yang aku tau ade sorang dah berkeluarga serta dah pakai tudung.Alhamdulillah!

Currently listening to…

Salam pagi Sabtu..nak tempek video E-ein, lum upload ke laptop la pulak..so aku nak kongsi pagi Sabtu yang santai ni dgn video klip Lenka, currently i’m listening to this song :), tak silap aku Yuna penah berduet dgn Lenka tapi lupe lak kat ne…enjoy..selamat berhujung minggu semua!!Muuaaahhs!