3.30 pagi…

Pukul 3.30 pagi tadi, E-ein bgn tido, minta susu.As usual kami akan cakap “tunggu, tunggu,tunggu” sambil buat gestures tunggu pakai tangan.Dia pun buat tanda tunggu.Adalah 5 saat je pastu dia berkejar bgn, gi pegang kaki abah dia yg tgh buat susu(aku tgh baring dgn dia tadi).Haus sgtlah tu…bila siap je susu dia, Cg Fly bagi kat E-ein. Nak tau ape dia buat?

E-ein berlari ke arah tilam sambil pegang botol susu, pastu dia terus baring menyusu sambil pegang botol sendiri!My, haus sgtlah tu..this is new to us..:) sebab biasanye E-ein nak kita riba dia dan pegangkan botol susu dia.Part yang berlari tu yg buat kami ketawa sakan.Dgn terkedek2, lari mcm kelam kabut je nak cepat minum susu.Kalau lah dapat rakam peristiwa pagi tadi, leh gak kongsikan kat sini hihihi…

Ingin mengabadikan kenangan terindah anda?
Kami bersedia merealisasikan impian anda!
KedaiGambarKami-Johor | Melaka | KL | N9 Family/Wedding Photographer
Photobook & Poster Printing juga ada di sini!
Advertisements

Kat mana nak beli photobook semurah RM79???

Hohoho iklan jap eh…

So..semua dah biasa tgk photobook kan?An upgrade of album and photos…sekarang ni KedaiGambarKami.com eh silap…KedaiGambarKami sedang mengadakan promosi Father’s Day di mana photobook boleh dibeli dgn harga semurah RM79!Anda cuma perlu:

order photobook anda
hantar CD gambar(atau zip dan email)

kami siapkan photobook anda dalam tempoh 7-14 hari bekerja!
As easy as ABC!

Tak yah download software, tak yah pening2 nak buat sendiri!

Jom jom jom!Promosi tamat pada 25 Jun 2010!Limited order ni tau!

AKAN DATANG:
KAMI AKAN TERBITKAN CUSTOM ALBUM PULA!!
(sesuai utk gambar pengantin)

Jom tgk sample….

Hardcover 8.5 x 12 inci

Softcover 8 x 6 inci

Ingin mengabadikan kenangan terindah anda?
Kami bersedia merealisasikan impian anda!
KedaiGambarKami-Johor | Melaka | KL | N9
Family PhotographerPhotobook & Poster Printing juga ada di sini!

Kenapa ye FB blog badge tak jadi?


Aku dah buat dah FB Fan page(baru buat tadi nih!) KedaiGambarKami…tapi bila aku buat logo dan tampal kat KedaiGambarKami..gini jadinya..Kenapa ye?..hmm..ke ade prob dgn line internet ke sebab aku tgk blog2 lain pun jadi mcm aku gak ni..ade sesapa tau?

Oh ya..jom join Fan Page KedaiGambarKami utk mengetahui latest promotion dari kami!Terima kasih kepada yang dah join..ade rezeki nanti maybe leh bg diskaun utk para peminat..(bukan sekarang la hik hik..belum ade budget ke arah itu lagi sebab baru je organize 2 contest kat blog ni dan blog kedai!Insya Allah..sokongan anda amat dihargai!)

E-ein dah sihat….demam satu malam jek..:) nanti update pasal dia..belum upload gmbr dari kamera :)..

Banner baru!


Ha ni lah animated banner baru KedaiGambarKami….vector2 tu aku yang pilih dan dibuat oleh my blogger friend Kuizikel…blogger2 yang berminat, lek klik kat name Kuizikel nih ye?Dan mohon jasa baik kawan2 tempek kat blog masing2 ye?(code kat sidebar belah kanan nih!)TQ for your support!Happy Monday!

Photobook utk my mom and abah…

Click picture for larger image and details

Aku buatkan photobook ni utk isi gambar raya tahun lepas…actually mula2 ingat nak cuci pastu asyik tertangguh jek…my parent mcm me jugak, suka bergambar dan tgk gambar… sambil2 aku try product baru dari supplier baru dan jadikan sampel utk ambil gambar…sebagai pembeli, aku agak berpuas hati dengan kualiti photobook kali ni, pages dia(ada 40, berbanding yang sebelum ni, 20 pages je) dari glossy paper, cover dia diwrap dgn kain linen dan ade protective box yang keras utk melindungi photobook tu.

**jumlah gambar utk Photobook ni, aku dapat isi dlm 100 keping gambar!

Sesiapa yang berminat leh klik link KedaiGambarKami atau klik yang kat atas tu..tgh promosi dan ade diskaun utk 4 org early bird ni!Cepat cepat tau..booking utk early birds sah sehingga 21Jan 2010 sahaja!**

Promosi KedaiGambarKami:Jimat RM40!

Sticky mode


**gift/cash vouchers are not valid for this promo.TQ
**Term and conditions applied.

Berminat?
Hubungi catlina7@yahoo.com

Projek hehehehe..

Yep..weekend lepas aku baru je gi cuci gambar-gambar E-ein dari umur sehari ke yang terkini 7 bulan…total aku cuci gambar= 180 keping!Itu pun banyak lagi gambar-gambar yang masih belum dicuci. Hehehehe..tengok album kat atas ni, tebal giler, boleh ke nak isi gambar-gambar sampai umur E-ein setahun nih?silap haribulan, 1 tahun, 1 album for E-ein!oppps…ni album kedua E-ein,sebelum ni E-ein ada photobook yang mama dia buatkan….