Big M…

Big M?Adoih…aku dah terjebak dgn Big M ni rasanya….dulu kalau tak update at least once a day,rasa mcm tak sah…skrg, mcm tak kisah…huhuhu camne tu…

Mungkin jugek dek kerana bz sgt…dan latest….E-ein jatuh sakit lagi..start with diarrheoa or kata my fren Qas, cherry berry…sudah 3 hari E-ein diarrheoa…skrg ni disusuli dgn demam lak.Sepatutnya aku ke Salak Tinggi today, ada kursus 6 hari kat sana.Esok kena call penganjur kursus lah utk bgtau samada nak postphone atau cancel terus kehadiran aku ni…adeh..nak cite panjang pun rasa tak mood neh…

Blog walking pun dah lama tak buat…rindu nak jengah kawan2 ni…

Tentang peserta2 giveaway, aku cuba listkan by malam ni atau pagi esok k….pastu maybe lepas aku aku terus cabut undi pememang atau buat dua2 sekali senarai dgn lucky draw kot…good luck kepada semua ye??!

Cakkk…

Weh…giler rindu kat blog ni…akhirnya dapat gak guna internet tumpang kat lab komputer sini…sekarang ni aku kat Institut Teknologi Unggas, Ayer Keroh,Melaka.Petang ni free coz organizer bagi rehat sebelum meneruskan marathon kursus until 25haribulan!Kursus nye pack amaaat..huhuhu …3 hari pertama ni smpi kul 10 malam..tapi lepas2 ni, kursus smpi 7 petang je..mlm leh la rileks…rindukan E-ein (dan abah dia hehehe) dan kawan2 sume….huhuhu…

Hello world!

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!

Hospital Pantai, Batu Pahat

Aku amik cuti siang tadi(bos duk depan umah, aku sms je nak mintak coti,dia kata ok..tq bos!)..Cg Fly pun amik coti..dan kami bawa E-ein jumpa paed kat Hospital Pantai.Biasanya ramai org kat spital ni..tapi hari ni patient kanak2 tak ramai sgt, so tunggu tak sampi sejam, dah dpt jumpa doktor….Aku & Cg Fly explain, dia ni doktor keempat yang kami jumpa.Doktor said, dia suspect E-ein kena colitis(radang usus disebabkan jangkitan bakteria atau virus).Dia prescribe antibiotik ,ORS dan susu khas utk cirit birit (yg mane aku rasa same je dgn Isomil, tapi brand je tak same-ikut jelah ckp doktor puan Catlina oi, byk songeh lak eheh..)..Susu tu boleh tukar semula ke Isomil bila E-ein dah sembuh & doktor suruh tgk improvement dlm 2-3 hari ni..kalo same gak atau makin teruk, kena dtg balik.Harap2 E-ein show improvement.Amin…

Ubat2 dan susu baru

Balik dari spital:Ape yg buat E-ein ralit sgt tuh?











Dia tgk Mickey Mouse Clubhouse kat laptop..
adoi..membesar dgn kartun lah budak kecik ni..
jgn jadi kartun sudah

Alhamdulillah..

Salam kawan2..actually aku baru balik dari Fraser Hill ni, ade bengkel 2 hari 3 malam kat sana..& baru je tau pasal Adik Aza menang contest Stylobubble tu..alhamdulillah…

Later aku update lagi ye..terima kasih kepada Mummy Qis yang anjurkan contest, terima kasih tak terhingga kepada kawan2 yang mengundi…lebiuu all!!!

(penat nih,baru turun kete, jenguk blog jap!windu selepas kene kuarantin kat atas bukit nun!huhuhu…elok2 je nak cuti 2-3 hari, kene g bengkel!)