Kunanti hujung minggu depan..

Gmbr raya Aidilfitri tahun lepas

Yeay!Sukenye aku!Minggu depan, rombongan my parent & ultramama sefamili akan ke Kluang,rumah Catlina ler mane lagi…..sempena cuti sekolah dan juga sempena nak sambut ahli keluarga baru…tapi famili ultramama dpt stay 3 hari je coz, khamis ultramama nak sit exam PTK…19mac ..yg mane juga tarikh besday my other half…baby pula due 20mac…🙂..tak sabar nak jumpe semua especially ultraboboys!!

Ultra boboys with their ultragrandparents hehe

4 Comments

  1. CoNniE said,

    March 9, 2009 at 1:29 pm

    huhuh… best tu… due pon tak lama lagi tu..

  2. Tukang cerita said,

    March 9, 2009 at 3:42 pm

    Best tu catlina….akak pun dah lama tak kumpul adik beradik….🙂

  3. izuan murat said,

    March 10, 2009 at 8:27 am

    wah bestnyer..mst meriah ur jouse nti! atuk nenek , auntie n cousin xsabo nk jmp ur lil bby dh tuu..:)

  4. CAHAYA said,

    March 10, 2009 at 11:07 pm

    Selamat due. Hope semua baik2 aja nanti.🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: