Dan keputusannya ialah…

Muktamad sudah, tiga keluarga bertuah yang terpilih oleh random.org utk merakamkan detik2 keluarga bahagian anda bersama KedaiGambarKami!

Dan…..ada hadiah tambahan!!!!!

…..Hadiah misteri buat peserta pertama giveaway ni..iaitu….Nad@Mama Zakwan!

Para pemenang sila hubungi sy di catlina7@yahoo.com , ok!Tahniah dan terima kasih kepada semua yang menyertai!

Advertisements

Update Senarai Peserta Catlinaflybaby-KedaiGambarKami Free Mini Photoshoot Giveaway

Senarai peserta….good luck kepada semua ye!Lucky draw akan dibuat menggunakan Random.org mengikut nombor di bawah..

** entry khas utk giveaway ini tidak wajib, jadi sekiranya anda ada membuat entry khas, sy ucapkan jutaan terima kasih,dan sayugia diingatkan tiada bonus mark bagi entry khas serta ia tidak akan mempengaruhi keputusan giveaway…

1.Nad @ Mama Zakwan
2.Izan Ishak
3.Afne
4.Anje
5.eima
6.Liz Rohaizat
7.Syawal Simpsons
8.Yantz-yeem
9.Reitak
10.Kayyana
11.Arol DSHW
12.Gewe cun
13.Nurul Azham
14.Momma Mia
15.Ain
16.Asfaliza
17.Dyahaha
18.Nanizamros
19.Lynn Hamzah
20.Alycia
21.Damia Aleesya & Damia Ayunnie
22.Anin
23.MAMA
24.Ayunaufal
25.Imaan09
26.diya
27.Umie Eisya

Terima kasih semua yg sudi menyertai!Love u all!

One, no…3 mini photoshoot session for FREE giveaway!

Sticky mode post
until 23th July 2010
pls scroll for new entries

Ok, berdasarkan komen kawan2 kat entry sebelum ni, jadinya aku bersemangat nak buat giveaway ni…sambutan, belakang kira…sape tak masuk, rugi sebab hadiahnya sgt gorjes ok!

Akan ada beberapa siri giveaway free photoshoot ni ye…
Family
Couples
Maternity

Tema bulan July/Ogos ini ialah Family!

Syarat2:

1.Musti seorang blogger!!!Tempekkan banner di atas di side bar anda dan linkkan ke entry ini.

2.Add KedaiGambarKami dan Catlinaflybaby dalam blog list.

3.Tinggalkan komen....”Sy nak join/sy mahu/I want this photosession!” kat ruangan komen dan nyatakan berapa org ahli family yang akan turut serta dalam photoshoot ini sekiranya anda terpilih..contohnya, tinggalkan komen seperti ini. :

“Saya nak join!Ahli keluarga ialah 4 orang! Suami isteri + anak 2 orang”
Atau
“Saya nak join!Ahli keluarga ialah 5 orang!Suami isteri + anak 1 org + ibu dan bapa mertua”

Perhatian:Jumlah minima ialah 3 orang ahli keluarga dan had maksima ialah 6 org ahli keluarga semasa photoshoot.

Tak perlu buat entry khas, jadi follower, tapi terpulang kepada anda kalau nak buat.., sy tak paksa…

4.Satu entry bagi seorang blogger shj…

5.Sesi photoshoot adalah di sekitar Kluang sahaja(selalunya sekitar KL dan Lembah Klang je kan?)Hadiah ini boleh diberikan kepada orang lain(keluarga/kawan2) sekiranya anda tidak dapat ke Kluang.

6.Itu sahaja…dateline ialah pada 30 Julai 2010.Tarikh photoshoot ialah pada 7 @ 8 Ogos(tempat dipilih oleh kami) atau bila2 masa sesuai.3 orang pemenang dipilih berdasarkan lucky draw menggunakan Random.org.Sekian…good luck!!

Update pada 21/07/10: Dateline baru giveaway ni ialah pada 23 Julai 2010, jam 12 tghari .Terpaksa ditamatkan awal kerana sy hendak memilih pemenang seblum sy bertugas outstation! 🙂 Harap Maklum.

Free Mini Photoshoot Giveaway mungkin ditamatkan awal…

Salam..short update…since sy tgk jumlah peserta dah tak berganjak sejak dua tiga hari ni, rasanye mcm nak buat dateline awal supaya sy boleh pilih pemenang dgn cepat…

Sy akan outstation pada 26hb ni, so kemungkinan sy nak tamatkan giveaway ni sebelum tarikh tu…

Ada sesiapa nak join lagi?Cepat sebelum terlambat!:)

Kalau aku buat giveaway lagi..korang nak kah?


Teringin nak buat giveaway lagi….bercadang nak buat giveaway akan datang….cuma nak tau dulu kalau aku buat hadiahnye is(maybe) 2-3 mini photoshoot sessions oleh KedaiGambarKami, ada ke org nak?Dah lama idea ni ada dlm kepala aku..cuma tak sempat nak kemukakan jek..
Cadangan aku…
Hadiahnye:
KGK Mini Photography Sessions for FREE

1.Lokasi photoshoot ialah di sekitar Kluang…pemenang mesti by hook or by crook dtg ke Kluang..ngeh ngeh…budget lepas raya lah nak buat sesi ni pun.ada ke org nak berposing time puasa?kalau aku, hokey how liao jek!hehehhe..(oh ya..pemenang kalau tak dapat datang, leh gak hadiahkan kepada saudara mara atau kawan2 yg ada di Kluang).

2.Cara nak pilih pemenang: LUCKY DRAW BASED GIVEAWAY.Malas nak handle kontroversi2 sebelum ni hahahaha!mcm glam sgt jek hihihihi..Akan ada 2 @ 3 atau lebih pemenang…cdgn tempoh session maybe dlm 30 minit – 1 jam.So kalau boleh, nak settlekan semua sessions tu dlm satu hari!

3.Kalau sambutan hangat, aku nak buat giveaway ni monthly.Mungkin akan ada tema bagi setiap bulan.

4.Pemenang akan dapat 1 CD mengandungi soft copy gmbr2.Kalau aku rajin aku akan cucikan lah 4-5 keping wokeyyy…

Tema2 yang bermain dlm kepala otak aku ni:

Maternity
Family

Children

Couples

Later ok….will update soon after dgr korang nye pendapat..kalau takde org nak, aku tak buatlah :)..

oh ya…bila lalu kat railway Kluang, ada angan2 nak shoot gmbr kat sana…nantilah..kalau ada masa..:)

Some of our portfolios

Next Photoshoot: Awjan’s sister.Patutnya last week tapi tergendala sebab they went for a wedding reception :).

My wiggy design

Dear Nuffnang,if I ever owned a wiggy, I want it to have design like this…

Image taken from here

Coz I’m a cat-person!

too complicated?…or..maybe this one…
colourful paws print on my wiggy!!!

Here’s the video belongs to Project Alpha!

Episode 33

Episode 34

Episode 35

Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

BabyIbu Giveaway : Secret Bargains

Hadiah2 menarik di BabyIbu Giveaway: Secret Bargains!Syarat2 pun mudah!Jom sertai!!

Kalaulah diberi pilihan, aku nak handbag kat atas ni huhuhuhu..Jenama Baby Phat lagik..aku rasa Baby Phat ni(dan juga ade lambang kucing itam kat handbag tu), jenama tycoon moghul aka businesswoman aka model Kimora Lee Simmons kan?Ku sukeeee…nak2 ade lambang kucing comey tu…sesuai sgt lah dgn gelaran aku Catlina hehehe..Hadiah ni sumbangan dari Secret Bargains.Aku dah gi jengah blog Secret Bargains ni dan wow!Rambang mata aku tgk purse, wallet, handbag , belt dan perfume yang ditawarkan!dengan tagline, My Loss is Your Gain, Secret Bargains menambat hati utk shopping kat sini, branded stuff at low prices!!!

Purrr-leaseeee…oh pur-leaseeeee let me win this one!I promise to scratch ur back if I win!Meoowww!Hehehehe….


Purrr- leaseeeee?

photo source:here

So I can look stylish & purrrr-retty like this?

photo source here and edited by me

Giveaway ni akan tamat pada 20 Mei 2010.Dua hari lagi..cepat join!Special thanks to Baby Ibu & Secret Bargains for such lovely giveaway!Daaaaa!!

Masa utk join giveaway:Farrihin’s 2nd Birthday Giveaway

Mudah giler..Give away dari Mama Farihhin iaitu Afidah Arif. 21st May nie birthday Farrihin .. in conjunction with his birthday… Afidah wanna organize giveaway …

Syarat2 dia:
Step 1 : buat entry pasal giveaway nie . ( tulis satu perkataan pon tak per)
Step 2: letakkan banner giveaway nie kat entry & side bar dan link ke this entry
Step 3: letak entry tu kat ruang komen nie ..

itu sajer

mudah kan??

pemenang akan dipilih berdasarkan cabut undi dari farrihin

hadiah dia ,


1 x remote control bug .
( xde la macam nie rupernyer yg farrihin punya. Farrihin punya bug jantan , xde pink2 nie.. muhehe.. tapi lebih kurang macam nie arr )

and hadiah saguhati

5 x bug mechanical toy



cam biase , kalau ramai join , hadiah mungkin ditambah

Jom Join!!!!

&
Happy Birthday In Advance to Farrihin!

Lucky Draw: Food Blogger Review

Sempena pelancaran Blog Catlina on Makan-makan!Terhad kepada 25 org penyertaan pertama shj!Klik badge di bawah!!

Mekap eyeshadow mudah @ Supermodel’s Secrets!!!

Teringin nak mekap eyeshadow cam ni?



Sumber: Website Eyemajic South Africa

Cuba tgk video kat bawah…mudah je!!!

Mcm best je kan? 🙂 Senang pun senang!Yang dalam gmbr dan video kat atas ni, brand Eye Majic.

Dan..aku jumpa produk hampir serupa,( jenama In-A-Blink Instant Eye Shadow) ada kat Malaysia ni masa blogwalking,di Supermodel’s Secrets owned by Michelle Chuah.Murah je harga dia RM12 for trial pair dan RM54 for 1 box (ada 12 keping eyeshadow applicator ni).Bolehlah wat pakai gi dating dgn Cg Fly(dan E-ein hihi) atau gi dinner ahaks…!! .Bila dah sampai dan cuba nanti aku war2kan k..menjadi ke tak hehehe…

Ada byk lagi produk dari hujung rambut hingga ke hujung kaki kat Supermodel’s Secret ni…Cuma setakat ni aku berkenan kat eyeshadow ni jelah..BTW, Michelle tgh mengadakan giveaway kat blog ni..Dateline 31st May 2010.Jomla join!Klik sini SUPERMODEL’S SECRET GIVEAWAY:Be A Follower of Supermodel’s Secrets & WIN!

« Older entries