Kuantan Part 2

Jenuh nak ngabihkan entry Kuantan ni hehehe…belum abis2 gak pastu ada selang seli dgn entry lain lak..Sejak sehari dua ni aku mcm malas sikit, biasanye kalau byk entry tertangguh, leh buat sampai 3 update sehari!Penyakit M mula datang dah ni…

Ok, jom abiskan sesi entry Kuantan ni…E-ein tgh tido kang dia bangun tak sempat update blog :).E-ein dah sihat dah, tak demam lagi,alhamdulillah…

Masa ni bersiap2 nak gi sarapan..

Mandi dulu…blurkan sikit, malu ah aunty2(dan anak2 lelaki aunties) sume tgk..hihi

Tunggu mama ambil baju….

Nampak tak ade little mek sibuk bersiap sikat rambut kat depan cermin?(abaikan kain batik aku tersadai dlm background tu, E-ein baru lepas main kain aku tu dia buat tudung kepala hehehe)

Breakfast:E-ein makan bubur nasi lauk ikan.Tak habis sebab buburnye cair sgt..nak makan nasi putih, tak ada, yg ada nasi goreng kampung..pedasshhh..kasi roti dan kuih pun dia takmo

Lepas sarapan tu aku bawak E-ein jalan-jalan kat lobi hotel, (turn Cg Fly makan),ada beberapa mek saleh yang geram kat E-ein duk say hi(E-ein kemain takut, peluk aku kuat2), agaknye sebab suka tgk E-ein pakai baju corak batik kot hehehe..

Otw balik Kluang…kami lalu tepi dataran Sg Pahang(not sure nama betul tempat ni).Aku ajak Cg Fly berhenti jap amik gambar sebab it will be nostalgic.Sebab?Aku pernah duduk Kuantan(kat area Jalan Gambang), masa darjah 3 tahun 1989.Mula-mula Cg Fly kata malas, lepas tu dia surrender gak hehehe…

Fuhhh…akhirnye abis juga entry Kuantan nih!!

Ingin mengabadikan kenangan terindah anda?
Kami bersedia merealisasikan impian anda!
KedaiGambarKami-Johor | Melaka | KL | N9 Family Photographer
Photobook & Poster Printing juga ada di sini!
Advertisements

Zaman koya hik hik

Sapa minat Feminin dulu2 angkat tangan!Ok..fine..kuakui mmg vokal diorang tak berapa la nak dibandingkan dgn penyanyi2 zaman sekarang..tapi salute la coz diorg ni antara generasi awal girls band..lepas tu byk lagi yang muncul (Elite, Res2, M’steen)….Sape yang tak boleh lupa rambut pendek potongan Mia Farrow, baju sedondon dan tarian Feminin yang mcm exercise warming up tu hihihihi…tapi lagu yang aku suke, Kini, bukan Untukmu yang kat bawah ni…Masa Feminin mula muncul, aku sekolah lagi, Form 1(tahun 1993)…kawan2 sekelas aku dulu suke sgt menyanyi lagu ni dgn gaya tarian sekali!Sape yang dapat menari gaya Feminin mmg kira hebat lah masa tu wakakakakaka…(aku tak terlibat dalam tari menari ni k..) ..wah dah 17 tahun berlalu!Mana pegi semua ahli2 Feminin sekarang ye?yang aku tau ade sorang dah berkeluarga serta dah pakai tudung.Alhamdulillah!

Agak-agak tengah buat ape yek?

Tgh boring2 (ceh mcm tak de keje yek!oh cepat la pegi jauh2 penyakit M!), aku belek2 gmbr lame, jumpe lak gmbr masa zaman mak buyung..Masa ni aku preggie 6 bulan ++..bulan Disember 2008.E-ein belum pop-out dari peyut..rasa-rasa koranglah, aku tgh buat ape? Kalau ade orang pertama yang teka betul, i might consider utk bagi hadiah ngeh ngeh 🙂

Walk down memory lane

Layan..mommies, yang sezaman dgn aku, ingat tak lagu ni?Tahun 80an, aku baru sekolah rendah!sila lihat rambut Ruhil dan pesen baju dia..hehehe menggedoboh!(ade ke ayat ni..) ..aku pernah gak terlibat dgn pesen2 begini pada zaman 4U2C ngeh ngeh (kami rappers yo!yo!ish tak jumpe pulak gmbr pakai baju godoboh ala2 rapper dgn hood gitu wakakakaa)

Buat Anak Dunia: Ruhil

**kualiti video tak best,just enjoy the singing ok?