Zaman koya hik hik

Sapa minat Feminin dulu2 angkat tangan!Ok..fine..kuakui mmg vokal diorang tak berapa la nak dibandingkan dgn penyanyi2 zaman sekarang..tapi salute la coz diorg ni antara generasi awal girls band..lepas tu byk lagi yang muncul (Elite, Res2, M’steen)….Sape yang tak boleh lupa rambut pendek potongan Mia Farrow, baju sedondon dan tarian Feminin yang mcm exercise warming up tu hihihihi…tapi lagu yang aku suke, Kini, bukan Untukmu yang kat bawah ni…Masa Feminin mula muncul, aku sekolah lagi, Form 1(tahun 1993)…kawan2 sekelas aku dulu suke sgt menyanyi lagu ni dgn gaya tarian sekali!Sape yang dapat menari gaya Feminin mmg kira hebat lah masa tu wakakakakaka…(aku tak terlibat dalam tari menari ni k..) ..wah dah 17 tahun berlalu!Mana pegi semua ahli2 Feminin sekarang ye?yang aku tau ade sorang dah berkeluarga serta dah pakai tudung.Alhamdulillah!

14 Comments

  1. February 5, 2010 at 3:00 am

    K.nur pun minat Feminin dulu. hihihi. bestla tajuk tu "Zaman Koya". Koya sikit2 takpo jge banyok2. ehehehe

  2. Wan Anie said,

    February 5, 2010 at 3:11 am

    haha.. saya dulu koya nok jadi penyanyi jugak… hahahaah terjumpa seorang ahli feminin nama ina ke apa dah lupa… pakai tudung dah.. tu pun dia yg bagitau kalau tak xde cam pun.. duk asyik sembang jer… rupanya artis huhu

  3. lin muhamad said,

    February 5, 2010 at 5:28 am

    i minat juga feminin…i love their song..'kini'

  4. February 5, 2010 at 7:32 am

    sebaya upenye kita weh cat..1993 form 1..80's babies..:-)kite pon sker femininsiap ade tampal2 pposter dalm bilik..kah kah kah

  5. CatlinaFly said,

    February 5, 2010 at 7:56 am

    k.nur: hihi ho..jange koya lebih2 dih, tak siap kijo nati🙂

  6. CatlinaFly said,

    February 5, 2010 at 7:57 am

    wan anie: deq nor kot? hehe..ntah dah lupe dah sape name dia..

  7. CatlinaFly said,

    February 5, 2010 at 7:57 am

    lin: ha ah lagu kini one of their evergreen song…

  8. CatlinaFly said,

    February 5, 2010 at 7:57 am

    rose:🙂 welcome to 80's babies club!

  9. kakngah said,

    February 5, 2010 at 8:48 am

    hahahaha!! zmn2 aku sklh gak tu.. hbs sume potong rambut cam feminin…

  10. h4ni3 said,

    February 5, 2010 at 2:19 pm

    errkk.. saya sorang je ker yg tak minat feminin? kuikuikui

  11. aznitaz said,

    February 7, 2010 at 4:11 am

    sy minat elite tp lagu feminin pon layan gakks..mmg happening time tu siap tiru dressing derang yg lawak tuu..tp skang kalo gi karaoke pon lyn lagu derang hehehe

  12. Ain said,

    February 7, 2010 at 5:10 am

    akak pun minat jugakkk….suka lagu untuk mu….

  13. February 7, 2010 at 3:45 pm

    salam kak catlina…sy pun penah jadik peminat feminin dan lgu ni dulu..time tu i baru sekola rendah..hee..zaman dahulukala..dak kecik lg.. :p


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: